Reklama

SATRO spúšťa satelitnú televíziu SATRO sat, prinášame kompletné informácie

Káblový a internetový operátor SATRO spúšťa v spolupráci s luxemburskou spoločnosťou M7 Group, ktorá prevádzkuje Skylink, novú satelitnú platformu pod názvom SATRO sat. Slovenský operátor chce so svojou novou službou zaujať užívateľov na celom Slovensku. Lákadlom majú byť hlavne kvalitné servisné služby a dodávané boxy. Využije pritom navyše bohatú programovú ponuku Skylinku z družice ASTRA 3B (23,5°E) a rovnako aj jej kódovací systém IRDETO (CAID: 0624). Zákazníkom tak ponúkne viac ako 138 televíznych kanálov z toho 42 v HD kvalite. Oficiálny štart služby je naplánovaný na 2. novembra 2015.
Pokračovanie nižšie:


SATRO priznáva, že najskôr jednal o spolupráci so spoločnosťou Telekom Austria Group (TAG) s ktorou spolupracuje novo pripravovaná platforma ANTIK Sat, ktorá bude šíriť programy z družice Eutelsat 16A (16°E). Po dlhšom zvážení sa však rozhodol využiť ponuku luxemburskej M7 Group, vďaka ktorej môže ponúknuť užívateľom viac HD programov a bezproblémové pokrytie signálom na celom území Slovenska.

SATRO sat bude ponúkať zákazníkom štyri základné balíky MINI, START, KLASIK, KOMFORT a osem doplnkových balíčkov HD PLUS, MIXBOX, HBO+HBO GO, HBO MAX+HBO GO, CS, PLUS, MAN-X a EXXTRA. K dispozícii bude aj možnosť objednania samostatnej online služby HBO GO.

Pre využívanie služby SATRO sat môžu užívatelia využívať vlastné boxy s licencovanou čítačkou dekódovacích kariet IRDETO, alebo im ho ponúkne priamo operátor. V prípade, že sa zákazník rozhodne využívať box priamo od operátora, je potrebné ešte pripočítať k cenám za balíčky aj nájom zariadenia (satelitného prijímača alebo CAM modulu) v cene 2,9 € mesačne. Prvú dekódovaciu kartu poskytuje SATRO sat formou bezplatnej výpožičky. Druhá a tretia karta je už za poplatok.

Rýchly servis v cene služby
Na všetky prenajaté zariadenia chce poskytnúť SATRO zákazníkom nekonečnú záruku, zariadenie bez mechanického poškodenia, tak vymení zákazníkovi bez ďalších nákladov. V prípade potreby zabezpečí aj výjazd technika bez poplatku.

Možnosť doobjednať si aj mobilnú TV
Každý zákazník služby SATRO sat má možnosť si objednať aj mobilnú televíziu Touch TV s týždenným archívom najobľúbenejších slovenských a českých staníc. Využívať ju môže až na troch mobilných zariadeniach. Cena služby je 2,9 € mesačne.

Aj samoinštalácia
SATRO umožňuje zákazníkom aj samoinštaláciu pri ktorej je potrebné aby si zákazník zaobstaral satelitný komplet formou kúpy, alebo prenájmu, dekódovacia karta musí byť však od spoločnosti SATRO. Ak sa zákazník rozhodne využiť inštaláciu technikom zaplatí 49 €.

Objednať satelitnú službu SATRO je možné priamo cez zákaznícku linku spoločnosti, alebo u vybraných autorizovaných predajcov satelitnej techniky. Kompletný cenník prinášame nižšie.

Programové balíčky

MINI (5 €): ČT1 (SD/HD), ČT2 (SD/HD), ČT24 (SD), ČT Sport (SD/HD), ČT:D/ČT art, Nova, Nova Cinema, Fanda, Telka, Smíchov, Prima (SD/HD), Prima Cool (SD/HD), Prima Love, Prima Zoom, TV Barrandov (SD/HD), Kino Barrandov (SD/HD), Barrandov Plus (SD/HD), Barrandov Muzika, Kino Svět, Šlágr TV, regionálnitelevize.cz, Óčko, Retro, Rebel, Pohoda-Relax, TV Noe, Regina TV, Jendotka (SD/HD), Dvojka (SD/HD), Markíza (SD/HD), Doma (SD/HD), Dajto (SD/HD), TV JOJ (SD/HD), WAU, TA3, TV 8 a TV LUX.

START (9,9 €): Programy z balíka MINI a ešte EUROSPORT HD, Eurosport 2 HD, Slovak Sport TV, Viasat Nature, Viasat Explore, Viasat History, JOJ Cinema, Film+, Universal Channel, Kino CS, Doku CS, Muzika CS, Horror film, CS Film, CS Mini, Duck TV, Minimax, Rik, Mňam TV, Spice a Reality Kings.

KLASIK (14,8 €): Programy z balíka MINI, START a navyše Nova Sport 1, Sport1, Sport2 HD, Sport5, Golf Channel, FilmBox, FilmBox Plus, AMC, Discovery, Nat Geo Channel, Nat Geo Wild HD, History Channel HD, Fishing & Hunting, Crime & Investigation, Jim Jam, Disney Channel, Nickelodeon, MTV Europe a Leo TV.

KOMFORT (18,5): Programy z balíka MINI, START, KLASIK a navyše TV Paprika, Animal Planet, Food Network (SD/HD), Fine Living (SD/HD), Boomerang, MTV Dance, MTV Rocks, Auto MOTO Sport HD, Outdoor Channel HD, VH+ Classic, MTV Hits, VH1, Penthouse, Nova Sport1 HD, EDGE, The Qyou HD, E! Entertainment, Film Europe HD, Spektrum HD, Travel Channel HD, Nat Geo Channel HD, Viasat HD, Discovery Showcase HD, Nautical HD a Hustler HD

HD PLUS (12,9 €): Film Europe HD, FilmBox Extra HD, Auto Moto Sport HD, EDGE, Eurosport HD, Eurosport2 HD, Nova Sport1 HD, Sport2 HD, Discovery Showcase HD, Fine Living HD, Food Network HD, History HD, Nat Geo Channel HD,, Nautical HD, Outdoor Channel HD, Spektrum HD, Travel Channel HD, Viasat HD, Brava HD, iConcerts, The Qyou HD, Unitel Classica HD a Hustler HD.

MIXBOX (4,99): FilmBox Extra HD, FilmBox Family, FilmBox Premium, FightBox HD, DocuBox HD, Eroxxx HD.

HBO (8,9 €): HBO HD, HBO 2, HBO Comedy + online služba HBO GO

HBO MAX (10,9 €): HBO HD, HBO 2, HBO Comedy, Cinemax + online služba HBO GO

CS (3,6 €): CS Film, CS Mini, Horror Film

Plus (4,9 €): Kino CS, Doku CS, Muzika CS, Film Europe HD

MAN-X (10,4 €): MAN-X

Exxtra (9,7 €): Hustler, Vivid TV Europe, Penthouse, Reality Kings a Brazzers TV Europe

Pokiaľ bude mať zákazník záujem o kompletnú programovú ponuku zaplatí 48 € mesačne.

Aktivačné poplatky:
Jednorázový aktivačný poplatok 19,9 € sa uhrádza pri každej novouzatvorenej zmluve, neuhrádza sa pri doobjednaní služby na 2. a 3. TV, pri preložení služby na iné miesto, prepise zmluvy ani pri opätovnom predĺžení.

Kompletný cenník služby SATRO sat


Popri satelitnej službe predstavila spoločnosť SATRO v piatok večer na tlačovej konferencii aj nový DSL internet. Pri objednaní ľubovoľnej kombinácie služieb SATROsat a SATROdsl zákazník ušetrí 10% z ceny nového internetu. Prvých 500 zákazníkov navyše získa mobilnú televíziu Touch TV na 2 roky zadarmo.

Kompletný cenník služby SATRO dsl



Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. SKYLINK MINI 6,9 E = SATRO START 9,9 E
    SKYLINK MULTI 11,8 E = SATRO KLASIK 14,8 E
    nerozumiem prečo volit SATRO

  2. Jedine, žeby Skylink chystal nejaké zdraženie v budúcom roku a Satro to už zohladnilo. Je to divné. Veď virtuálny operátori majú byť lacnejší aby prilíkali ľudí. Toto je fakt nezaujímavé.

  3. Má to rovnaký význam ako podobná ponuka od Orange – Sat TV Extra…. Kto má od Satra net a pevnú linku (a pre „kvalitu“ siete nemôže mať IPTV) dostane z avýhodnú cenu aj satelitnú TV… Ceny v balíku budú určite nižšie ako vo zverejnenom cenníku. Naviac zákazník UŠETRÍ, pretože nebude musieť kupovať kartu za 20€ a platiť aktiváciu 40€ za niečo, čo napr. o 24 mesiacov už nebude potrebovať… (a to nehovorím o potrebnom HW na príjem Skylinku, ktorý je po pár rokoch len zbytočný šrot).

  4. Na rýchlo ako som si to pozrel mi vychádza SATRO sat ako rozumnejšia voľba z pohladu servisu. Keď som si to prerátal vychádza to o desiatku eur lacnejšie na 24 mes.

Komentáre už nie sú povolené.