Reklama

Nový český kanál Mňau TV získal licenciu

V Česku môže spustiť svoje vysielanie nový televízny kanál s názvom Mňau TV. Prevádzkovateľom bude spoločnosť CE Media, ktorá získala na uvedený program už od tamojšieho mediálneho regulátora, Rady pre rozhlasové a televízne vysielanie (RRTV), licenciu na celoplošné vysielanie prostredníctvom terestriálnych vysielačov (DVB-T). Licencia je platná 12 rokov.
Pokračovanie nižšie:


Mňau TV sa má podľa udelenej licencie zamerať na domáce zvieratá, primárne na psov, mačky, kone a ďalšie zvieratá, ktoré obklopujú náš svet. Program bude vysielať 24 hodín denne v českom jazyku. Keby nový kanál spustí svoje vysielanie, zatiaľ nie je známe.

CE Media nie je už žiadny nováčik na televíznom trhu. Od februára tohto roku prevádzkuje stanicu Mňam TV, ktorá sa zameriava na kulinárske programy a životný štýl. K dispozícii je aj vybraným slovenským divákom vďaka satelitnej platforme Skylink.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Podobny program by uvitali aj slovensky divaci vela z nas ma doma zvieracich priatelov a dobra rada sa vzdy hodi.

  2. Najdrahšia je výroba programu , potom náklady na vysielanie cez satelit alebo terestrial , kto zoženie eurá ????
    Ak by zohnal , hneď by sa toho chytlo hocktoré štúdio a vysielali by trebars cez AVIS , len tie prachy zohnať.

  3. Predpokladá sa vraj, že bude oficiálne vysielať aj na Slovensku a je to len otázka času, kedy nám to na SkyLinku spustia. Snáď to bude i v základnom digitále….

Komentáre už nie sú povolené.