Reklama

Česká Prima spustí do konca roka dve nové stanice, filmovú Prima MAX a komediálnu Prima Comedy Central

Český televízny trh sa rozrastie o ďalšie dve nové stanice a to ešte do konca tohto roka. FTV Prima, prevádzkovateľ rodiny kanálov TV Prima, má v pláne spustiť v poradí piatu celoplošnú stanicu zameranú hlavne na filmy s názvom Prima MAX. Ďalšou novinkou má byť kanál Prima Comedy Central, ktorý vznikne v spolupráci s FTV Prima a medzinárodnou mediálnou skupinou Viacom. Obe novinky budú dostupné českým divákom zadarmo v DVB-T.
Pokračovanie nižšie:


FTV Prima v súčasnosti prevádzkuje v Česku celoplošné vysielanie štyroch televíznych staníc – TV Prima, Prima COOL, Prima LOVE a Prima ZOOM. „Nový kanál Prima MAX s prevažne filmovým obsahom vhodne doplní našu televíznu ponuku v rámci multikanálovej stratégie, kde má každá z našich staníc jasne profilovanú programovú ponuku,“ hovorí Marek Singer, generálny riaditeľ FTV Prima. Stanica Prima MAX bude v rámci pozemného vysielania šírená v ČR v rámci tzv. tretieho multiplexu spoločnosti CDG, resp. Českých Rádiokomunikácií.

Ďalšou stanicou, ktorá do konca roka rozšíri portfólio televíznych staníc Prima Group, bude kanál Prima Comedy Central, ktorý spustí spoločnosť Viacom International Media Networks. Viacom prinesie českým divákom exkluzívny a pôvodný obsah globálnej komediálnej siete Comedy Central, a to pod názvom Prima Comedy Central. „Máme radosť, že môžeme na trh priniesť nový komediálny kanál, ktorý ponúkne náš najlepší prémiový obsah aj širokému publiku v Českej republike. Nevyhnutnou podporou pre Viacom Comedy Central je zapožičanie značky Prima pre nový kanál a tiež predaj reklamy spoločne so stanicami Prima Group. Veríme, že sa Prima Comedy Central čoskoro stane obľúbenou stanicou všetkých milovníkov zábavy,“ hovorí Bartosz Witak, General Manager of Viacom International Media Networks CEE & Israel. Kanál Prima Comedy Central bude dostupný v rámci pozemného multiplexu 4 spoločnosti Digital Broadcasting v ČR.

Logá nových staníc

comedy_central_prima1

Prima_MAX

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. „Skoro ako u nás na Slovensku“. Myslím tým DVB-T a počet staníc.

  2. dobry den bude aj dostupne na valassko kloboucku na vysilaci plostiny a dajte aj prima love a nove programy od primy a tv noe byste mohli dat este a nove programy barrandov kino aj plus

Komentáre už nie sú povolené.