Reklama

Vlastník Skylinku spustil mobilnú televíziu v Belgicku, pripravuje ju aj na Slovensku a v Česku

Luxemburská spoločnosť M7 Group, ktorá je u nás známa najmä ako prevádzkovateľ satelitnej platformy Skylink, spustila v Belgicku mobilnú televíziu. Využívať ju môžu predplatitelia tamojších platforiem TV Vlaanderen a TéléSAT.

Nové služby s názvom TV Vlaanderen Live TV a TéléSAT Live TV ponúkajú v súčastnosti 24 televíznych programov, ktoré môžu užívatelia sledovať na mobilných telefónoch či tabletoch s operačným systémom iOS a Android.
Pokračovanie nižšie:


Cena za mobilnú TV je 3,95 € mesačne. Prístup k nej môžu získať zákazníci TV Vlaanderen a TéléSAT aj zadarmo, stačí aby mali aktivovaný balíček All-in-One.

Po Belgicku má v pláne M7 Group poskytovať mobilnú televíziu aj na ďalších trhoch kde pôsobí. Výnimkou nebude ani Slovensko a Česko, kde prevádzkuje Skylink. „Pracujeme na tom. Snáď to spustíme ešte tento rok,“ uviedol pre náš portál SatelitnáTV.sk, člen predstavenstva spoločnosti M7 Group, Jaromír Glisník.

M7 Group pôsobí vo viacerých európskych krajinách. Okrem Skylinku a CS Linku na Slovensku a v Českej republike prevádzkuje aj satelitné platformy v Rakúsku (AustriaSat), Holandsku (Canal Digitaal), Belgicku (TV Vlaanderen a TéléSAT) a v Maďarsku (Austriasat Magyarország).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Otázne je , čo to bude stáť vysielateľa. Dnes ani jedná regionálka nemôže ísť vysielať na satelit , lebo je to veľmi drahé. Podobne aj DVB-T stojí dosť peňazí , tak potom kam ???
    Akurát tak do kábloviek , IPTV a pod.

Komentáre už nie sú povolené.