Reklama

VH1 Polska sa zmení, ponúkať bude hlavne hudbu posledných rokov

Poľská verzia hudobného kanálu VH1 (Polska) má v pláne sa predstaviť svojim divákom už 30. septembra tohto roku v novej podobe. Okrem nového loga a grafiky pripravuje tiež aj zmeny v programe. Do vysielania sa dostanú viac súčasné hity.
Pokračovanie nižšie:


Naši diváci sa menia a to isté očakávajú od nás,“ uviedol pre portál Wirtualnemedia.pl Daniel Reszka, viceprezident spoločnosti Viacom International Media Networks (VIMN) Polska, ktorá tamojšiu verziu hudobného kanálu prevádzkuje.

Vo vysielaní VH1 Polska sa v súčastnosti objavujú hlavne videoklipy z rokov 80-tych a 90-tych, podobne ako aj u európskej verzii. Po zmene, ktorá je naplánovaná, ako sme už uviedli vyššie 30. septembra, sa však kanál zameria na súčasné hity z rokov 2000 až 2015. Objavia sa aj nové programy ako US Chart, European Chart či Party Starter.

Slovenským a českým divákom je dostupná európska verzia kanálu VH1. Či sa plánuje nejaká zmena aj v prípade tejto verzie, aktuálne zisťujeme.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. VH1 je jediný hudobný kanál ktorý sleduje práve kvôli 80. rokom.

  2. HIT music Hungary a HIT music Romania (Digi,Magio) sú tiež veľmi dobré stanice na 80 te a 90 te roky a viac sa mi páči ich playlist, lebo hrajú viac hitovej muziky a sú tam tématicky zamerané bloky…skrátka lepšie “ vypekajú „…

  3. ja počuvam hlavne od 90 tych po sučasnost 80te veľmi zriedka a to mám 40 r

Komentáre už nie sú povolené.