Reklama

UPC rozširuje digitálne služby na východnom Slovensku

Káblový operátor UPC rozširuje digitálne služby v ďalších dvoch mestách na východe Slovenska. Od 1. októbra sprístupní svoje digitálne triple play služby v Sabinove a Čiernej nad Tisou. Obyvatelia týchto miest, v ktorých bola prostredníctvom káblových rozvodov doteraz prevádzkovaná len analógová televízia, si budú môcť odteraz naplno užívať výhody digitálnych služieb, vrátane digitálnej káblovej televízie, optického superrýchleho internetu a pevnej telefónnej linky. Informoval o tom operátor v tlačovej správe.
Pokračovanie nižšie:


Zákazníci v uvedených mestách sa môžu tešiť na uvedenie najmodernejších digitálnych triple play služieb so značkou UPC. Som rád, že po skvalitnení sieťovej infraštruktúry a uvedení nových technológií, môžeme výhody a prednosti digitálneho sveta sprístupniť aj obyvateľom Sabinova a Čiernej nad Tisou,“ uviedol generálny riaditeľ spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA Martin Miller.

Zákazníci v obidvoch mestách na východe Slovenska sa môžu tešiť na digitálnu televíziu, optický dátovo nelimitovaný internet a telefónne služby umožňujúce volať neobmedzene bezplatne v sieti UPC a za výhodné ceny v rámci Európy a sveta.

Digitálne služby UPC už v 33 mestách
Spoločnosť UPC ponúka svoje služby spolu v 43 mestách, z toho v 33 mestách prevádzkuje kompletné digitálne triple play služby (Bratislava, Košice, Žilina, Prešov, Trnava, Trenčín, Banská Bystrica, Nitra, Pezinok, Dolný Kubín, Zvolen, Poprad, Svit, Nové Zámky, Hlohovec, Štúrovo, Levice, Šamorín, Pezinok, Svätý Jur, Revúca, Spišská Nová Ves, Bardejov, Vranov nad Topľou, Michalovce, Moldava nad Bodvou, Želiezovce, Stará Turá, Rožňava, Stará Ľubovňa, Kráľovský Chlmec, Sabinov a Čierna nad Tisou). Triple play služby sú šírené po najmodernejšej opticko-koaxiálnej sieti, ktorej priemernú trasu od centra siete k užívateľovi tvorí z 95% optický kábel, a prevádzka internetovej služby Fiber Power je založená na inovatívnej technologickej platforme EuroDOCSIS 3.0, najnovšieho štandardu určeného na dátovú komunikáciu prostredníctvom káblových sietí.

Mohlo by vás ešte zaujímať