Reklama

HBO GO je najpoužívanejšou VOD službou na Slovensku a v Čechách, má 26 tisíc používateľov

Internetová VOD služba HBO GO, ktorá ponúka už tisíce hodín filmov a seriálov, sa od svojho vzniku neustále rozvíja, a to najmä v poslednom roku, keď došlo k veľkému nárastu validných registrovaných používateľov. Tých má služba k aktuálnemu dátumu už 26 tisíc. Práve toto číslo z nej robí najpoužívanejšiu VOD službu na Slovensku a v Čechách.
Pokračovanie nižšie:


HBO GO je možné sledovať na širokej škále rôznych zariadení, ktoré majú prístup k internetu – na Smart TV, ktoré v posledných rokoch zaznamenali veľký nárast počtu pripojení a času stráveného sledovaním HBO GO, na počítači alebo smartfóne. Pokiaľ nevlastníte Smart TV s aplikáciou, ďalší pohodlný spôsob, ako dostať HBO GO z vybraného zariadenia na televízor, je prostredníctvom Google Chromecast alebo Apple AirPlay.

K službe HBO GO je možné pristupovať odkiaľkoľvek s internetovým pripojením. Ponúka hollywoodske blockbustery, originálnu produkciu HBO, koncerty a seriály.

HBO GO je najpoužívanejšia služba v rámci VOD ponuky na slovenskom a českom trhu. Sme samozrejme veľmi radi, že vďaka ďalším novinkám, ako je podpora Google Chromecast alebo Apple AirPlay, uľahčíme našim predplatiteľom sledovanie HBO GO,“ uviedol Daniel Klička, Country manager HBO Europe.

HBO GO je k dispozícii pre predplatiteľov televíznych staníc HBO, a to u operátorov Skylink, Slovak Telekom, freeSAT, UPC Broadband Slovakia, ANTIK Telecom, Flexi TV, Martico, SATRO a Tesatel.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Keď už sa služba píši najväčším počtom užívateľov bolo by zaujímavé a vhodné uviesť zdroj takéhoto tvrdenia, prípadne podporne statistiky.

  2. Poznaš nejakú lepšiu VOD službu u nás? VOYO či nebudaj FilmBox Live nestoja za veľa.

Komentáre už nie sú povolené.