Reklama

Filmový kanál AMC na jeden týždeň pre všetkých zákazníkov Skylinku zadarmo

Satelitná platforma Skylink pripravila pre svojich predplatiteľov po filmovom kanále JOJ Cinema, ktorý môžu sledovať všetci zákazníci s aktívnou dekódovacou kartou Skylink celý august zadarmo, ďalšiu promo ochutnávku.

Tentokrát si budú môcť všetci predplatitelia platformy vychutnať filmový kanál AMC a to od nedele 23. augusta do nedele 30. augusta 2015. Štandardne je pritom AMC súčasťou balíčkov Multi, Kombi, Multi HD, Flexi 7 a Komplet.
Pokračovanie nižšie:


Vďaka voľnému vysielaniu si budú môcť diváci vychutnať aj celosvetovú premiéru nového seriálu Fear The Walking Dead, ktorý odvysiela AMC po celom svete v rovnaký čas a to v pondelok 24. augusta 2015 o 3:00 ráno či večer o 22:00 v rovnaký deň.

Dej nového seriálu divákov privedie späť k začiatku zombie apokalypsy – do doby, kedy sa svet z neznámeho dôvodu rapídne menil, bez toho, aby ktokoľvek presne chápal prečo. Do doby, kedy sa život všetkých obrátil hore nohami spôsobom, aký si nikto predtým nedokázal ani predstaviť.

Zákazníci so Skylink Ready prijímačmi nájdu program v zozname FastScan na programovej pozícii číslo 84. Užívatelia iných prijímačov ho môžu naladiť z frekvencie 11 895 MHz.

Technické parametre pre príjem AMC:
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 11 895 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Modulácia: QPSK
Norma: DVB-S
Názov: AMC

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Amc služba je zasifrovana mi vypisuje nejde to joj činenia ide

  2. A to prečo ? Zabudli v skylinku prehodiť dátum ?U mňa je 23. augusta ..

Komentáre už nie sú povolené.