Reklama

Voľná telka znižuje cenu dekódovacej karty, programy cez satelit už fungujú na všetkých zariadeniach

Towercom dnes sprístupnil programy Voľnej telky na satelite Astra 3B (23,5°E) už na všetkých doterajších zariadeniach Plustelky. Majitelia dekódovacích kariet Plustelka, ako aj bezkartových modulov Plustelka môžu tak bez poplatkov prijímať vybrané kódované programy nielen z DVB-T, ale aj cez satelit.
Pokračovanie nižšie:


Okrem sprístupnenia programov cez satelit došlo aj k zníženiu doporučenej maloobchodnej ceny samostatnej dekódovacej karty Irdeto Plustelka/Voľná telka z pôvodných 29,9 € na 19,9 €. Bezkartové moduly Plustelka Smit a Plustelka Strong zostávajú v predaji za doterajšiu cenu 39,9 € s DPH. V cene zariadenia je zahrnuté aj mesačné predplatné plateného balíčka Plustelky, to sa počíta od registrácii zariadenia.

Podrobnejšie informácie o príjme programov Voľnej telky zo satelitu si môžete prečítať v našom špeciálnom článku.

Leták Voľná telka cez satelit.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. 19 evri??? 6 programov??? To ako si mozu napisat ze poskytuju LUX, Osem, Slager atd??? Ved oni s tym nemaju nic spolocne!!!! Su to FTA! Banda jedna nenazrana, ze znizili cenu karty… ktora umoznuje „nikto nevie dokedy“ prijimat programy bezplatne… „piszkos banda“ Tfuj

  2. Ha by si sa cudoval. Vacsinu SK programov na Astru distribuuje prave Towercom.

  3. Slovač bude nadávať aj kedy tu kartu dali zadarmo. Kedysi SlovakLink mal 3 programy a karta koštovala 4 litre.

  4. Chcem sa opytat redakcie, ci ta karta dekoduje aj programy CT v dvb-t Mux4?

    1. @Jozef
      Áno, bližšie informácie nájdete na tomto odkaze: http://www.satelitnatv.sk/2015/07/vsetko-co-potrebuje-vediet-o-satelitnej-platforme-volna-telka-nechybaju-ani-nase-skusenosti-s-prijmom/

  5. Ponuka sice o ničom ,ale úsilie nerozvíjať DVB-T /pozemné digitálne vysielanie / zdarne nepoľavuje. A to som sníval o DVB-T2. Ludo zo Senca

  6. @klasa: akých 6 programov???? Na sate je síce IBA 6 programov, ale ďalších 11 (alebo koľko) ich je v DVB-T…. Jedna karta pre DVB-T a DVB-S….

  7. Zle počítate. Na satelite je ich viac. Takže pekne po poriadku čo je možné sledovať:

    s kartou
    Jednotka, Jednotka HD, Dvojka, Dvojka HD, TV JOJ, JOJ Plus a Wau

    + bez karty
    TA3, TV Lux, Šlágr TV, ČT24, Óčko, TV 8, TV NOE, regionálnitelevize.cz, Relax Pohoda, Rebel a TV Regina.

    ak má niekto aj DVB-T + ešte ČT1, ČT2, Senzi…

  8. Ako tak pozerám -prečo nedali túto ponuku na Gratis-kartu RTVS.Veď to všetko aj tak riadi Towercom.Dal by som tam CT1,CT2,a ak dobre viem to všetko aj tak má rovnaký druh kodovania.
    Inač -koncesionársky poplatok sa vyberá pre verejno-právnu televíziu.
    Pozor ten poplatok je neoprávnený.Dovod–Koncesiu platí ten kto vysela a nie
    ten kto prijíma ! ! !-Blud ešte ani PARLAMENT-nespozoroval.Slovač plať!
    A prečo ak už tak- tomu dali názov KONCESIONARSKY ???Čudná zahada.

  9. Ak sa vyluči SD vysilanie u RTVS a to urobí aj Markíza,JOJ apod.načo sa vydáva na dočasné obdobie karta RTVS ?Keď pojde len HD ?Tu Towercom stratí možnosť keď mieni ísť v SD kvalite-či nie ?? A ešte kupujte si či chcete či nie HD prijímače.Veď to nerobia ani štáty kde su občania lepšie finančne na tom.Tam idu aj v SD aj v HD kvalite.Dokonca ustupili od HD a idú len 720p. a nie 1080 .Predbiehame a nevieme sami čo chceme.Ale na Slovensku sa niet čomu čudovať.

  10. Ak sa vyluči SD vysilanie u RTVS a to urobí aj Markíza,JOJ apod.načo sa vydáva na dočasné obdobie karta RTVS ?Keď pojde len HD ?Tu Towercom stratí možnosť keď mieni ísť v SD kvalite-či nie ?? A ešte kupujte si či chcete či nie HD prijímače.Veď to nerobia ani štáty kde su občania lepšie finančne na tom.Tam idu aj v SD aj v HD kvalite.Dokonca ustupili od HD a idú len 720p. a nie 1080 .Predbiehame a nevieme sami čo chceme.Ale na Slovensku sa niet čomu čudovať.
    V EU by malo platit aj satelitné nebo nech je spoločne a volne.

  11. Tato nova sat. platforma neznamena ziadny prinos. Karta za dvacku ponuka to, co uz je v DVB-T multiplexoch a na Astre 23,5E davno FTA, plus k tomu CT1, CT2 v MUX4 a ako bonus STV1 a 2 v HD a moznost priplatit si za ostatne programy Plustelky, co nie je zas tak vela. Bez mesacnych poplatkov teda zakaznik vlastne ziskava len 2 programy a 2 HD verzie programov navyse k tomu, co uz aj tak mal predtym (aj to nie celkom, kedze STV HD je aj v DVB-T, ale tam prehadzuju obsah oboch STV-ciek). A aj tie CT-cky ma len vtedy, ak je v pokryti MUX4. Keby v programovej ponuke boli CT1, CT2 z Astry 23,5E, Markiza, Doma a predovsetkym Dajto bez mesacneho poplatku, ponuka by uz zacala byt zaujimava. Takto nie je, a uz vobec nie s vidinou zavedenia nejakeho „servisneho poplatku“ ci mozneho zaniku sluzby v blizkej buducnosti (napr. v suvislosti s koncom SD vysielania od r. 2017). 20 eur na rok a pol za taketo nic by bola zbytocna investicia. Nevraviac o nakladoch na CA modul ci parabolu, LNB a sat. prijimac pre tych, co tieto bebechy este nemaju.

Komentáre už nie sú povolené.