Reklama

V Česku odštartuje Mňau TV, televízia pre milovníkov psov a mačiek

Už v septembri tohto roku by mal v Česku odštartovať nový neplatený televízny kanál so zameraním hlavne na milovníkov psov a mačiek, či iných domácich zvierat. Prevádzkovateľom nového programu bude spoločnosť CE Media. Informovali o tom české Hospodárske noviny na svojom webe.

CE Media nie je už žiadny nováčik na televíznom trhu. Od februára tohto roku prevádzkuje stanicu Mňam TV, ktorá sa nezameriava už len na kulinárske programy, ale aj na životný štýl. K dispozícii je aj vybraným slovenským divákom vďaka satelitnej platforme Skylink.
Pokračovanie nižšie:


Mňau TV budú môcť od spustenia vysielania naladiť diváci v Česku prostredníctvom celoplošného Multiplexu 4, ktorý pokrýva viac ako 95% obyvateľov. Spomeňme, že z rovnakého multiplexu vysiela od júla tiež program Mňam TV spolu s kanálmi Rebel, Relax, Nova Cinema, Fanda, Smíchov a Telka. V niektorých oblastiach sa môžu v rámci multiplexu vysielať aj regionálne televízie.

Či bude nový kanál dostupný aj slovenským divákom, zatiaľ nie je jasné.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Este raz si pozorne precitaj clanok ved ti tam pisu: ci ine domace zvierata.

  2. Už ten názov TV stanice je diskiminujúci, pretože myslím si, že psov je viac ako mačiek v domácnostiach.
    Kiež by vedeli naši domáci havovia čítať a písať, určite by sa sťažovali, minimálne na RRTV (česká obdoba slovenskej RVR)! 🙂

  3. Diskriminácia je ak majitelia štvú psov proti mačkám a oni končia vyplašené pod kolesami aut. Tyrania či psov a mačiek bezohľadnými ľuďmi by už konečne mala byť na ústupe, čomu sa bude venovať i táto televízia.. Takže plne súhlasím s týmto názvom. Predpokladám, že táto tv bude prenášaná i na Skylinku i pre Slovensko.

Komentáre už nie sú povolené.