Reklama

Skylink spustil eshop, zákazníkom ponúka HD prijímače

Satelitný operátor Skylink spustil tento týždeň na svojom webe nový eshop, prostredníctvom ktorého ponúka zákazníkom spolu s vybranými distribútormi ako na Slovensku, tak aj v Česku, nové satelitné HD prijímače s certifikátom Skylink Ready už od 64,9 €.

Podľa Skylinku je cieľom spustenia predaja cez eshop urýchliť výmenu starších SD prijímačov, ktoré ešte stále vlastní väčší počet zákazníkov s aktívnou kartou, za nové s podporou HD vysielania a s automatickým dolaďovaním programov pomocou funkcie FastScan.
Pokračovanie nižšie:


Ponuka cez eshop je určená iba pre zákazníkov s aktívnou dekódovacou kartou typu ICE. Na jednu dekódovaciu kartu je možné objednať maximálne jeden prijímač. Pri našich testoch po zadaní čísla dekódovacej karty nám eshop ponúkol na výber dva satelitné prijímače Thomson THS813 (64,9 €) a GoSat GS7056HDi (91,9 €). Len zo zvedavosti sme porovnali ceny prijímačov v jednom z najznámejších porovnávačov cien a v oboch prípadoch sa bežné eshopové ceny od ponuky operátora veľmi nelíšili.

Okrem spustenia špeciálneho eshopu tiež pripravuje Skylink aj ďalšiu zaujímavú ponuku v spolupráci s vybranými obchodnými reťazcami, tá bude spustená už na začiatku augusta 2015.

Čo ak ešte nemám HD prijímač
Zákazníci Skylinku, ktorí ešte prijímajú televízne programy pomocou satelitného SD prijímača si budú musieť v najbližších rokoch zaobstarať v každom prípade nový box s podporou príjmu HD programov. Posledným termínom má byť koniec roka 2016, kedy by mali ukončiť vysielanie v SD kvalite minimálne verejnoprávne programy od RTVS a ČT.

skylink_shop1
Ponuka zariadení v eshope Skylinku

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Súhlas, v predajni mi ponukli Zircon. Nikdy viac! Mrzol, vypisoval každú hodinu hlášku synchronizujem kartu a predajca mi povedal že je to normálne. Teraz mám Cryptobox a pohodička.

  2. Rodicom som kupoval len minuly rok kartu vymena a teraz budem musiet aj box? Im hrabe, a to sa plati aj poplatok 30 eur.

  3. Pista, a kedy si im kupoval ten súčasný SD box?
    Plánovaný prechod na MPEG4 bol známy už pred niekoľkými rokmi. Mnohí si dnes môžu sami za to, že budú musieť meniť svoje prijímače.

  4. Presne tak radšej Cryptobox ako Skylink ready,ľudia môžu za všetko hlavne že operátor mení podmienky ako mu vyhovuje.

Komentáre už nie sú povolené.