Reklama

Skylink pripravuje ochutnávku stanice JOJ Cinema pre všetkých zákazníkov

Satelitný operátor Skylink si pripravil pre všetkých svojich zákazníkov s aktívnou dekódovacou kartou, teda aj pre tých, ktorí si platia aspoň Servisný poplatok, špeciálnu letnú ochutnávku nového filmového kanálu JOJ Cinema. Ten bude sprístupnený, podľa informácií nášho portálu SatelitnáTV.sk, pre všetkých počas celého augusta 2015 úplne zadarmo. Štandardne je pritom súčasťou programových balíčkov Mini, Multi, Kombi, Multi HD a Komplet.

Pokračovanie nižšie:


Počas augusta sa môžu diváci tešiť napr. na komédiu Spoznáš muža svojich snov, dobrodružný film Apocalypto, životopisný Jobs či sci-fi thriller Automata.

JOJ Cinema je v poradí siedmym televíznym kanálom JOJ Group, ktorý odštartoval v polovici júna tohto roku, vo vysielaní sa zameriava na filmy všetkých žánrov. Kanál vysiela 24 hodín denne v českom jazyku vrátane upútavok. Na výber je okrem českej aj originálna audio stopa. Na satelite Astra 3B (23,5°E) vysiela program v štandardnom rozlíšení SD/MPEG-4, pre príjem je preto potrebný satelitný HDTV prijímač.

Technické parametre pre príjem JOJ Cinema:
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 11 797 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 29500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Provider: M7 Group

JOJ Cinema

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Andy – podla mna ano, ved podmienku aby bol zaplateny to splna

  2. Tiez by som bol zato aby bol aj na DVB-T volny cely mesiac JOJ Cinema.

  3. Odkedy preladili stanice nejde Brazzers.
    Co s tym zase urobili???

  4. Ved ju mate v Plustelke to nemate ani 6 euri? Nekupim si tyzden pivko a mam,

  5. laco odpoveď nájdeš tu: http://www.satelitnatv.sk/2015/05/skylink-testuje-brazzers-tv-z-pozicie-astra-192e-dostupny-bude-uz-len-v-balicku-exxtra/

Komentáre už nie sú povolené.