Reklama

Golf Channel a Dusk TV sú už dostupné v novej DIGI TV

Satelitná služba Nová DIGI TV rozšírila dnes svoju ponuku o dva nové programy Golf Channel a Dusk TV v štandardnom rozlíšení SD/MPEG-4. Oba sú súčasťou programového balíčka Maxi. Ten je k dispozícii zákazníkom za 12,9 € mesačne a obsahuje už 91 televíznych programov.

Počas písania tejto správy boli už programy dostupné zákazníkom v DIGI boxe na programových pozíciách číslo 62 (Golf Channel) a 105 (Dusk TV).
Pokračovanie nižšie:


Pokiaľ by sa ešte nové kanály vo vašom DIGI boxe nenachádzali, odporúčame Vám aspoň na 10 minút vypnúť prijímač s diaľkovým ovládaním do StandBy režimu, poprípade spraviť výrobné nastavenia.

Dusk TV je erotický program, ktorý vysiela 24 hodín denne, zameriava sa prevažne na ženské publikum. Golf Channel je športový kanál v českom jazyku so zameraním, ako už názov napovedá, na golf. Vo vysielaní prináša magazíny, spravodajstvo, ako aj priame prenosy z golfových turnajov.

Oba nové programy Golf Channel a Dusk TV sú šírené prostredníctvom satelitu Thor 6 (0,8°W) z frekvencie 12 054 MHz. V prípade športového kanálu je k dispozícii česká audio stopa u erotického programu Dusk TV zase originálna (anglická). Obe sú v kompresnom formáte AAC. Elektronický programový sprievodca je dostupný zatiaľ iba u Golf Channel.

Kompletné technické parametre:
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 12 054 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Provider: ST

Mohlo by vás ešte zaujímať