Reklama

HBO bude dostupné na niekoľko hodín u vybraných operátorov zadarmo. Pozrite sa u ktorých a kedy

HBO pripravilo v spolupráci s vybranými slovenskými a českými operátormi pre divákov niekoľkohodinové voľné vysielanie pri príležitosti uvedenia druhej sezóny seriálu Temný prípad. Prvá časť bude odvysielaná premiérovo v pondelok 22. júna 2015. Do promo akcie sa zapojí DIGI TV, Skylink, ANTIK Telecom a UPC. Doplnené: Telekom sa do akcie nezapojí. Oslovili sme aj freeSAT, no vyjadrenie sme však do dnešného dňa neobdržali.
Pokračovanie nižšie:


Väčšina operátorov sprístupní prémiový kanál HBO, prípadne HBO HD, všetkým užívateľom automaticky a to v čase od 20:00 do 22:00. Okrem toho budú v ten istý deň pre fanúšikov originálnej tvorby HBO pripravené prvé diely seriálu Temný prípad 2, Kríza a Hráči aj vo videotéke HBO GO a to už od tretej hodiny ráno.

Program voľného vysielania kanálu HBO v pondelok 22. júna :
20:00 Temný prípad (1)
21:00 Hráči (1)
21:30 Kríza (1)

Druhá sezóna seriálu Temný prípad z produkcie HBO sa točí okolo bizarnej vraždy, ku ktorej došlo v zdevastovanom kalifornskom meste presiaknutom zločinom a korupciou. V hlavných úlohách sa predstavia Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams a Taylor Kitsch.

Úplne novým titulom je komediálny seriál z prostredia profesionálneho amerického futbalu – Hráči (Ballers) s Dwaynom Johnsonom v hlavnej úlohe.

Do tretice HBO ponúkne satirickú komédiu Kríza (The Brink), v ktorej traja trochu zúfalí muži rieša geopolitickú krízu. V hlavných úlohách: Jack Black, Tim Robbins a Pablo Schreiber.

Technické parametre pre príjem HBO HD pre zákazníkov Skylinku:
Družica: ASTRA 3B (23,5°E)
Frekvencia: 12 207 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: HBO HD

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

Komentáre už nie sú povolené.