Reklama

Televízia Z ukončí koncom mája vysielanie

Slovenská Televízia Z, ktorá spustila po prvýkrát svoje vysielanie v máji 2014, dnes oznámila, že aj napriek veľkej snahe a aj po zmene majiteľa nakoniec ukončí svoje vysielanie k 31.5.2015.

Projekt Televízie Z bol založený s myšlienkou šírenia kresťanských a pozitívnych hodnôt, žiaľ od počiatku nás prevádzali problémy kedy sme začali sporom zo Západoslovenskou televíziou a to nás prevádzalo celý čas,“ uviedol generálny riaditeľ televízie Petr Komínek. „Bol pokus niekoľkokrát posúvať projekt dopredu ale žiaľ sa to nepodarilo. Televízia Z nedokázala šíriť kresťanské a pozitívne hodnoty, žiaľ veľakrát tomu bolo úplne naopak a za toto si preberám zodpovednosť ako zakladateľ myšlienky a do poslednej chvíle generálny riaditeľ, dodal.
Pokračovanie nižšie:


Televízia Z bola najskôr dostupná divákom v lokálnych DVB-T multiplexoch od spoločnosti AVIS ako aj v ponukách u vybraných káblových operátorov po celom Slovensku (napr. Magio TV, SWAN či ANTIK Telekom). Neskôr však svoj program v DVB-T šíriť prestala a poslednú dobu vysielala už len u káblových operátorov.

O ukončení vysielania informuje televízia divákov aj priamo vo vysielaní krátkou textovou správou v spodnej časti obrazovky.

televizia_z1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Oni aj vysielali? Radsej mohli skusit radio ako telku.

  2. To sa dalo cakat ved vysielali dookola to iste. Trapne stare dokumenty. V novembri sa zacal program trochu kristalizovat az sa stal velmi zaujimavim. Taka zaujimava alternativa aka na slovenskom televiznom trhu chybala a zrazu taky zvrat, ze sa to stalo uplne nepozeratelne. Vyzera to tak, ze tam prisiel niekto kto to chcel niekam posunut, ale zrazu niekomu zavadzal. A tak to aj dopadlo ked chce niekto robit nieco na co nema.

  3. Ten Kominek si robi z ludi prcu. Tu hovori, ze konci vysielat a neprejde ani mesiac a znova zapne vysielanie a vysiela znovu to iste. Nerozumiem tomu, ale vyzera to ako nejaka schizofrenia.

Komentáre už nie sú povolené.