Reklama

Skylink testuje na satelite Astra 3B kanál E! Entertainment

Na satelite Astra 3B, ktorý je umiestnený na orbitálnej pozícii 23,5 stupňov východne (23,5°E), sa objavilo testovacie vysielanie stanice E! Entertainment (SD/MPEG-4). Vysielanie je kódované systémami Viaccess, Seca, Nagravision a Irdeto, ktoré využívajú satelitné platformy luxemburskej spoločnosti M7 Group. Môžeme preto očakávať, že program v najbližších dňoch rozšíri ponuku satelitných platforiem, ktoré prevádzkuje práve M7 Group, vrátane Skylinku. Pre zákazníkov na Slovensku a v Česku bude určená programová pozícia s koncovkou CZ.
Pokračovanie nižšie:

E! Entertainment prevádzkuje spoločnosť Universal Networks International. Stanica, ktorá vysiela 24 hodín denne v českom jazyku bez reklám, prináša vo vysielaní najčerstvejšie správy zo sveta celebrít, pravdivé príbehy z Hollywoodu či seriály, ktoré diváka nadchnú a prekvapia. V jeho programovej schéme môžu diváci nájsť celosvetovo úspešné šou ako napríklad Držte krok s Kardashians, House of DVF alebo #RichKids of Beverly Hills.

Podľa už zverejnených informácií by k programu E! Entertainment mali mať prístup zákazníci Skylinku s predplatenými balíčkami Kombi, Multi HD prípadne Komplet.

Technické parametre pre príjem E! Entertainment TV CZ:
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 11 797 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 29500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: E! Entertainment CZ
Audio: CZ, EN

V čase písania našej správy, vzhľadom na prebiehajúce testy, ešte nebol program dostupný zákazníkom. Akonáhle sa tak stane, budeme Vás samozrejme informovať.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Pffff. Tzv. BBB-projekt – Braindead Bulvarny Bullsh*t. Skylink len zvysuje servisne poplatky a do svojho portfolia za ne nakupuje taketo klenoty televiznej tvorby. To by jeden blil, vid, Cenku …

  2. naj sebe nechaju uz sa dostatocne predviedli komu ich treba

  3. Už letím si to nadstaviť, aj nohy si dolámem tak sa budem ponáhľať he he he ďalšie pi

Komentáre už nie sú povolené.