Reklama

Skylink pridal do ponuky E! Entertainment TV, Nautical HD a Reality Kings

Pôvodnú správu zo 16. mája sme doplnili o nové informácie. Satelitná platforma Skylink v piatok 15. mája rozšírila svoju ponuku okrem už spomínaných troch televíznych kanálov Barrandov vo vysokom rozlíšení, aj o ďalšie dve nové stanice v SD kvalite (SD/MPEG-4) E! Entertainment TV a Reality Kings, ako aj kanál Nautical HD. Všetky programy podľa našich zistení už fungujú predplatiteľom vybraných balíčkov.
Pokračovanie nižšie:


E! Entertainment je stanica, ktorá vysiela 24 hodín denne v českom jazyku bez reklám, vo vysielaní prináša správy zo sveta celebrít, pravdivé príbehy z Hollywoodu či seriály, ktoré diváka nadchnú a prekvapia. Program je dostupný predplatiteľom balíčkov Flexi 7, Kombi, Multi HD a Komplet. Majitelia Skylink Ready prijímačov ho nájdu na programovej pozícii číslo 108.

Reality Kings je v poradí už desiatym televíznym programom pre dospelých v platforme Skylink. Stanica vysiela 24 hodín denne. Celodenný prístup k nej majú predplatitelia prémiového balíčka Exxtra a Komplet, od 22:00 do 5:00 je program dostupný aj pre predplatiteľov Mini, Multi, Kombi, Flexi 7 a Multi HD. Majitelia Skylink Ready prijímačov ho naladia na programovej pozícii číslo 149.

Nautical Channel HD vysiela 24 hodín denne. Vo vysielaní sa zameriava na námorné športy a životný štýl. Program však aktuálne nie je lokalizovaný do českého ani slovenského jazyka. K dispozícii je päť jazykových audio stôp francúzska, anglická, nemecká, talianska a ruská. V čase písania správy sa stanica ešte nenachádzala v zozname programov FastScan. Doplnené: Program je už na pozícii číslo 88. Prístupný je predplatiteľom balíčkov Kombi, Flexi 7, Multi HD a Komplet.

Technické parametre pre príjem E! Entertainment TV CZ a Nautical HD:
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 11 797 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 29500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
EPG: Áno

Technické parametre pre príjem Reality Kings CZ:
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 11 856 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 2/3
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: Reality Kings CZ
Audio: EN
EPG: Áno

Nautical HD-1552015-1447

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Skylink je jednoznačne lídrom na satelitnom trhu.Má najlepšiu programovú ponuku,HD inovácie a samozrejme aj cenu.Nič na tom nezmenilo ani nedávne zvýšenie poplatkov.

  2. Presne tak!!! Všetky Sťažnosti po internetu sú len bezduché reči…..

    jak inak sa dá sledovať 52 kanálov a teraz už aj viac kanálov za 2E mesačne

    aj keď DVB-T je síce zadarmo a okolo 16 kanálov Sk jazyku alebo za 6 eur

    mesačne zopár dokumentov a trochu Česke- Skylink jednoznačne víťazí !!!

  3. Vidím že trollovia zo skylinku už zarezávajú. Také HD inovácie aké teraz skylink ponúkol si môžu rovno strčiť. Všetko sú to programy o ničom, ale na jedno kopyto. Takže ja som už dávno povedal skylinku zbohom a nemienim sa vrátiť. Stačí multimediálne centrum s dobrou telkou a nikomu nemusím platiť žiadne peniaze za to čoho je všade plno a zadarmo.

  4. Jojo pokial mas len Mini tak Reality Kings ide len od 22:00…

  5. Trolkovia zo skylinku asi nepoznaju nič iné len skylink. Keby poznali aj niečo ine, inak by písali 🙂

  6. Reality Kings funguje rovnako v Mini ako aj Brazzers. Prave som to overoval. Ak mas ICE kartu zrejme mas zapnutu rodicovsku ochranu.

  7. praveze mam irdeto. Parametre nastavene tak ako maju byt a aj tak nefunguje

  8. Včera som to riešil zo zamestnancom skylinku pretože mi tiež nejde reality kings tak to riešili a potom mi povedal že sa to ešte len testuje že buď to naskočí alebo nie. Nechápem prečo to dávajú do ponuky keď to nefunguje a ľudia si to predplatia s tým že predpokladajú že im to pôjde. Takto nás o**jú

  9. áno,ale skylink zvýšil cenu o 75%!!! voči minulému roku ,takže asi mu dám zbohom

  10. riesil som Reality Kings so skylinkom lebo mi stale nefunguje na MINI. Poslali mi nove data a nic sa nezmenilo. Po novom mi prestal fungovat aj BRAZZER. Povedali ze nemam kompatibilnu kartu so sat. primacom co mi pride divne kedze Brazzers fungoval normalne. Vraj si mam zaniest karto do satelitneho centra a oni mi to tam za poplatok spojazdnia. Mooozem ich kaslat, ked to raz ma fungovat tak nebudem platit este niekomu aby mi to spojazdnil

  11. @mm Brazzers v Mini už nebude.

    http://www.satelitnatv.sk/2015/05/skylink-testuje-brazzers-tv-z-pozicie-astra-192e-dostupny-bude-uz-len-v-balicku-exxtra/

    Ak ti nejde po 22:00 ani Kings, pravdepodobne máš ICE kartu a zapnutú rodičovskú ochranu na karte (MR). Nie vo všetkých prijímačoch to ide vypnúť. Aký maš box?

  12. podla moje skusenosti Reality Kings CZnefunguje na univerzalnych citackach ak pouzijes certifikovany CAM Skylink tak to bezi bez problemov (samozrejme po 22h) u predchadzajuceho programu Brazzers tento problem nebol fungoval tam aj tam. Moze to byt sposobene inym kodovanim alebo nemoznostov vypnut nejake blokovanie na nelicencovanych prijmacoch.

    Testovane na Ariva 200, HD BOX 7119, TV LG LM660, WETEK pod Androidom aj pod ENIGMA2 s USB citackov kariet, a na certifikovanom CA .module SKYLINK,

    Samozrejme vsetky ostatne programi plne funkcne na ponuke MINI….

  13. No jo, klasika na ICE kartach. Funguje vsetko, len si musis vypnut rodicosku ochranu na karte.

  14. Nie v kazdom prijimaci to ide vypnut. Ja to vypinam v Cryptoboxoch ale myslim ze to ide aj v Amikach. Tam som to uz asi tiez robil. Aky mas box?

  15. karta irdeto . box amiko hd8200. brazzers slo ale RK nejde.

Komentáre už nie sú povolené.