Reklama

Programy TV Barrandov v HD kvalite na satelite od 15. mája, poznáme technické parametre pre príjem

Česká komerčná televízia Barrandov sprístupní od 15. mája 2015 vysielanie svojich televíznych kanálov, TV Barrandov, Kino Barrandov a Barrandov Plus, vo vysokom rozlíšení (HD) na satelite Astra 3B (23,5°E) pre všetkých zákazníkov satelitného operátora Skylink.

Distribúciu programov na družici Astra 3B si zabezpečí vysielateľ na vlastné náklady s využitím služieb Českých Rádiokomunikácií (ČRa).
Pokračovanie nižšie:


Prevádzkovateľ televíznych staníc TV Barrandov, spoločnosť Televizní studio Barrandov, sa tak stáva ďalším zákazníkom ČRa v oblasti satelitnej distribúcie. Spomeňme, že ČRa už zabezpečujú distribúciu HD programov českého verejnoprávneho vysielateľa ČT (ČT 1 HD, ČT sport HD a ČT2 HD).

České Rádiokomunikácie sú vďaka špičkovým technológiám aj personálnemu obsadeniu schopné ponúknuť komplexné služby v oblasti TV vysielania vo vysokej kvalite. A to nielen v oblasti terestrického vysielania, ale aj práve v satelitnej distribúcii,“ hovorí Martin Gebauer, generálny riaditeľ ČRa.

Skylink ponúkne všetky programy TV Barrandov v SD a HD kvalite v rámci balíčka DIGITAL/DIGITAL HD.

Plánované technické parametre pre príjem programov Barrandov Plus HD, Barrandov HD, Kino Barrandov HD:
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 12 363 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 3/4
SR: 29500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK

Plánované technické parametre pre príjem Barrandov Plus (SD):
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 12 168 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 3/4
SR: 27500
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK

Technické parametre pre príjem TV Barrandov a Kino Barrandov (SD):
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 11 895 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Modulácia: QPSK
Norma: DVB-S

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Jak to ten Skylink robi ze nemusi platit za programy a tie sa mu same ponukaju.

  2. Prichádza čas, keď budú ľutovať tí, ktorý odišli z tejto jedinej ČESKOSLOVENSKEJ satelitnej spoločnosti. Trebalo len zotrvať a nešpekulovať .

  3. Jasne este povedz nasa firma ktora neplati v SR ani DPH ani dane.

  4. fotko: No predsa tak, ze Skylink si to necha zacvakat zakaznikmi, ktorych uz druhykrat odrbal, ked v aprili zvysil servisne poplatky.
    peter: Ano, „cesko-slovenska“ je ta firma v tom zmysle, ze za nou stoja schranky z danovych rajov v karibiku, ktore maju slovenskych zakladatelov a beneficientov, s pravdepodobnostou limitujucou k 1 blizkych J&T. Ale oficialne je predsa len luxemburska, takze trepes nezmysly. A inak mi pripominas postavu z filmu „Pacho, hybsky zbojnik“, konkretne z notoricky znamej sceny „daj sem bicik“. No schvalne, ci uhadnes ktoru.

  5. ikosk: Tvoj argument by bol platny jedine v pripade, ak by Skylink vratil kazdemu, kto im odstupi od zmluvy, naklady na dekodovaciu kartu, reg. poplatok a dalsie pripadne jednorazove poplatky, ktore im zakaznik zaplatil za zriadenie ich sluzieb.

Komentáre už nie sú povolené.