Reklama

Na Slovensku vzniká nová lokálna Televízia Šurany

Už čoskoro odštartuje na Slovensku nová regionálna televízia v meste Šurany pod názvom TV Šurany. Prevádzkovateľom televízie bude spoločnosť G.I.G. road rescue s.r.o., ktorá získala 12. mája tohto roku už aj vysielaciu licenciu od Rady pre vysielanie a retransmisiu. Portál SatelitnáTV.sk o tom informoval prevádzkovateľ stanice.
Pokračovanie nižšie:


Vysielanie TV Šurany by malo byť dostupné divákom prostredníctvom káblových rozvodov v meste Šurany, cez internet, prostredníctvom vybraných operátorov ako aj cez lokálny vysielač DVB-T. Terestriálny vysielač chce televízia umiestniť tak aby bola pokrytá celá spádová oblasť.

Štúdio by malo byť priamo v meste Šurany. Televízia by mala prinášať aktuálne informácie z regiónu, oznamy samosprávy a vlastnú tvorbu,“ uviedol René Hruboš, ktorý je poverený vedením televízie. „Prečo Šurany? Šurany sú mestom s nesporne pohnutou históriou a zároveň jedným z mála v SR, ktoré ešte svoje médium nemali. Myslíme si, že vlastná televízia tu už nesporne chýbala. Či a do akej miery sa podarí naplniť naše zámery ako i kvalita a obsah samotného vysielania závisí od podpory samosprávy ako i našich fanúšikov,“ dodal.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Uvidíme, ktorý zahraničný vysielač povolia súdruhovia z RÚ zrušiť.

Komentáre už nie sú povolené.