Reklama

TV Písnička už nevysiela detské pesničky, dôvodom je nízka sledovanosť [aktualizované]

Prevádzkovateľ Šlágr TV zmenil dnes zameranie svojho hudobného kanálu TV Písnička, ktorý si delí jednu programovú pozíciu s kanálom Country no. 1. Doteraz mohli diváci vidieť na TV Písnička videoklipy a programy so zameraním na detského diváka, od dnes sa však vo vysielaní objavujú už prevažne len dychovky.

Vážení priatelia, dnes od 09:15 v ČR v multiplexe 4 môžete naladiť TV Písnička s dychovkou. Ak máte radi dychovku tak na tomto kanáli kanáli si ju môžete vychutnávať denne od 09:15 do 20:15 bez prestávky,“ uvádza prevádzkovateľ na sociálnej sieti.
Pokračovanie nižšie:


Dôvodom zmeny je sledovanosť stanice. „Sledovanosť tohto kanálu s detskou tematikou bola veľmi nízka. Bolo nám jasné, že s tým musíme okamžite niečo urobiť. Sledovanosť bola 0,03% v kategórii 4-14 rokov, ktorá je pre nás cieľovou skupinou,“ uviedol pre náš portál SatelitnáTV.sk František Marek zo Šlágr TV.

Pretože máme veľkú klenotnicu českej a slovenskej dychovky, tak sme sa rozhodli zatiaľ spustiť testovacie vysielanie dychovky a to v čase od 9:15 do 20:15. Samozrejme všetko záleží na divákoch ako zareagujú. Toto testovacie obdobie bude trvať pravdepodobne do konca apríla a potom musíme opäť celú situáciu analyzovať,“ dodal Marek.

Doplnené: Podľa našich najnovších informácií by malo byť testovacie vysielanie TV Písnička s dychovkami len do konca týždňa.

TV Písnička môžu sledovať nekódovane aj slovenskí diváci a to prostredníctvom lokálnych DVB-T vysielačov, ktoré prevádzkuje spoločnosť AVIS, alebo cez internetový stream. K dispozícii je aj pre užívateľov SmartTVBoxu či zákazníkov digitálnej televízie Tango od spoločnosti ANTIK Telecom.


TV_pisnicka_dycho

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Skoda, detskam som to obcas pustil a bavilo ich to. Biznis je vsak biznis.

  2. Suhlasim skoda bolo to mile deti mali radost ….co sa da k tomuto rieseniu povedat… ano asi kazdemu ide len o biznis.

  3. Nečudujem sa že to má nízku sledovanosť keby to bolo pustene cez satelit urcite by bola vyššia sledovanosť treba sa najprv dohodnúť s vysielateľov a potom riešiť nízku sledovanosť s pozdravom lubo

  4. Neviem ako je na tom u nas AVIS, ale MUX 4 ma pokrytie v CR az 95 %. To je podla teba malo? Satelit je preferovany skor u nas ako v CR. Ale aj tu uz sa prechadza skor na DVB-T.

Komentáre už nie sú povolené.