Reklama

TV KINOSVĚT bude vysielať 24 hodín denne aj na satelite, sledovať ho budú môcť všetci zákazníci Skylinku

Dokumentárny kanál KINOSVĚT bude od stredy 8. apríla 2015 dostupný 24 hodín denne aj na satelite Astra 3B (23,5°E) pre zákazníkov platformy Skylink s aktivovaným balíčkom DIGITAL, ktorý obsahuje všetky základné slovenské a české programy. Pre príjem bude teda stačiť mať zaplatený tzv. Servisný poplatok. KINOSVĚT doteraz vysielal pre zákazníkov Skylinku len dve hodiny denne, medzi programami TV Minimax a Leo TV od 20:00 do 22:00 a bol k dispozícii v platených balíčkoch balíčkoch Mini, Multi, Kombi, Multi HD, Flexi 7 a Komplet.
Pokračovanie nižšie:

Leoš Pohl, konateľ Československej filmovej spoločnosti, prevádzkovateľa TV KINOSVĚT, je viac než spokojný: „Vďaka Skylinku a ponuke Digital sa TV KINOSVĚT razom dostáva do takmer dvoch miliónov českých domácností ktoré, dnes už väčšinovo, stavili na satelitný príjem televízneho signálu. A myslím, že ich svojím programom príjemne prekvapí.

TV KINOSVĚT sa zameriava predovšetkým na tajomstvá a záhady, počnúc programami popredných českých lovcov záhad S. Motl, A. Vašíčka, O. Dvořáka a I. Mackerleho a končiac podobnými dokumentárnymi sériami predovšetkým z USA. Svoje miesto majú ďalej dokumenty o katastrofách a prírodných živloch a silno zastúpené sú aj kriminalistické dokumenty napríklad najslávnejšie prípady FBI z posledných desaťročí. Veľkú pozornosť venuje tiež záhadám vesmíru. Popri historických vojnových dokumentov ako jediný uvádza aj dokumenty aktuálne, predovšetkým americkú sériu V boji a úplne novo aj dvadsaťminútový Magazín Severoatlantickej aliancie. Nechýba ani české retro a pravidelný blok atraktívnych cestopisných dokumentov vrátane unikátnych Skrytých pokladov ľudstva z filmotéky UNESCO.

Vysielanie bude po novom dostupné z novej frekvencie 11 797 MHz v kompresnom formáte MPEG-4. Pre príjem preto bude nutný satelitný HD prijímač. Vysielanie bude samozrejme kódované systémom Irdeto.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 11 797 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 29500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK

Program by sa mal objaviť na novej frekvencii zajtra 8. apríla medzi 10:00 a 12:00.

Kinosvet_tv1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Dobrá správa ale skutek utek. Je tma 8.4.2015 13.46hod.

  2. Prosim Vás chcel by som sa spýtat że či je program KinoSvět naozaj dostupný v balíčku Digital,ak áno tak prečo mi ho nechce naladiť na frekvencii 11797 H 29500

  3. Treba este vydrzat. Dnes by mali pridat okrem Kinosvet aj E!.

Komentáre už nie sú povolené.