Reklama

V Česku a na Slovensku môže odštartovať nový športový kanál Sport3

Mediálna spoločnosť AMC Networks Central Europe získala od českej Rady pre rozhlasové a televízne vysielanie (RRTV) licenciu k prevádzkovaniu televíznej stanice s názvom Sport3. Nový športový program môže podľa licencie vysielať ako na území Česka, tak aj Slovenska. Vo vysielaní sa objavia nepravidelné prenosy v anglickom jazyku a to v závislosti od dátumu a času jednotlivých závodov Formuly 1. Nepôjde teda zatiaľ o plnohodnotný športový kanál. Licencia je platná na 12 rokov.
Pokračovanie nižšie:


Sport3 môže byť šírený v Česku prostredníctvom OTT (Over-The-Top) aplikácie 02TV GO, ktorá je dostupná v AppStore či na Google Play, ako aj na nových médiách s pripojením na internet (PC, Tablet, Smartfón či Smart TV).

Ďalšie podrobnosti o novom programe zisťujeme. Podľa informácií portálu SatelitnáTV.sk sa spoločnosť AMC Networks Central Europe k téme vyjadrí oficiálne až začiatkom budúceho týždňa.

AMC Networks Central Europe už na Slovensku a v Česku prevádzkuje športové kanály Sport1, Sport2, ako aj ich verzie vo vysokom rozlíšení (HD).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Towercom na DVB-T dlabe. Už ani RTVS neprepínajú vysielanie v HD na STV2. Napr. hokejovú EXTRALIGU. Som zvedavý, ako to bude s TDF.

    Ani papuče za PLUSTELKU už nie sú na sklade.

  2. Zbytocny kanal. Kto to bude ponukat ako sluzbu bonusovu? Pohlad z kokpitu, ts… Toto nie je Nemecko, kde v ramci sluzby Sky o to je realny zaujem, ba aj tam ta sledovanost F1 postupne upada. Budem zvedavy, ktora firma sa s AMC zazmluvni na ten kanal. Bude ich minimum.

  3. Neviem akých divákov chcú osloviť takouto formou distribúcie-sledovanosť 0,01%.
    No a Towercom DVB-T,stagnácia-za dva mesiace žiadna náhrada za zrušené Slovaksporty ,no za to česká ponuka DVB-T praská vo švíkoch…
    Barrandov spúšťa ďalšie stanice a hneď idú do DVB-T.JOJ spustila detský RIK-pleskla ho na satelit a ešte aj zakódovala,dovi-dopo…

  4. DVB-T je len pre úplných minimalistov, ktorí si vystačia s najmenej náročnými verejnoprávnymi kanálmi a kanálmi Markízy a JOJky. U nás v meste chytajú programy cez DVB-T hlavne najnenáročnejší dôchodcovia, ktorí lipnú na Pošte pre Teba, Ordinácii, Divokých koňoch a podobných zvieracích reláciách. 😀 Ostatní majú skoro všetci nejakú službu s väčšou škálou kanálov, či už cez satelit, káblovku, IPTV… Či už v paneláku alebo rodinnom dobe, všade majú čosi naviac, nie DVB-T. Gratis DVB-T stačí akurát tak pre starenky a deduškov, ktorí sledujú po celý deň 1 jediný program, diaľkový ovládač dávno zabudli, kam dali a musíš im povedať, aby nenechali po večerných kriminovinách otvorené ústa. DVB-T je pre nich. No aspoň nemusia ladiť neustále. 😛

  5. ja som zo severu slovenska a mam v DVB-T 20 stanic z poľska všetkych žanrov aj ty by si si vybral RYAN na večer niečo a to mam DIGI a niesom dôchodca tak na nieco to dobre je

  6. Samozrejme, kde je cezhraničný príjem, tam je iná situácia, úplne iná. Možnosť doplniť si príjem o poľské, české, maďarské, rakúske DVB-T je iné, ako mať po ruke iba tú chudobnú slovenskú ponuku. Chudobná slovenská ponuka v mieste, kde neriešia cezhraničný príjem, naozaj stačí iba nenáročným dôchodcom. Ostatní fičia na kábli, IPTV, satelite.

Komentáre už nie sú povolené.