Reklama

V apríli spustí svoje vysielanie Kino Barrandov [+program na prvé dni]

Prevádzkovateľ českej celoplošnej televízie Barrandov, spoločnosť Barrandov Televizní Studio, ktorú poznajú aj diváci na Slovensku, spustí v sobotu 18. apríla tohto roku svoj v poradí druhý televízny kanál s názvom Kino Barrandov. Vyplýva to z programových plánov, ktoré televízia už rozoslala redakciám.
Pokračovanie nižšie:


Kino Barrandov ponúkne vo vysielaní 24 hodín denne filmy a seriály v českom jazyku. Naladiť si ho budú môcť diváci v Česku prostredníctvom 3. terestriálneho multiplexu. O tom či program zaradí aj nejaká satelitná platforma, zatiaľ nie je známe.

V prvých dňoch vysielania ponúkne nový bezplatný český filmový kanál filmy ako Dôkaz (Proof), Michael Clayton, Posledný nepriateľ či erotický seriál Emmanuella 2000. Kompletný program na prvé dva dni vysielania prinášame nižšie.

Pripomeňme, že Barrandov má v pláne tento rok spustiť ešte aj tretí kanál s názvom Barrandov Plus. Ten sa má zamerať vo vysielaní na programy pre deti a na dokumenty americkej produkcie. Dátum štartu však nie je známy.

Programový plán SOBOTA 18.04.2015 Kino Barrandov

18:40 Důkaz (Proof)

Gwyneth Paltrow se po smrti otce, geniálního matematika Anthony Hopkinse, obává, zda se na ní nezačínají projevovat příznaky jeho duševní choroby. Jak křehká je hranice mezi šílenstvím a genialitou? Americký film (2004). Dále J. Gyllenhaal, H. Davis, G. Houston a další. Režie J. Madden (95 min)
(Premiéra)

20:20 Michael Clayton

Elegantní vyjednavač George Clooney je postaven před největší výzvu své
kariéry. Jeho protihráč nebude používat jen férové prostředky. Americký krimi film (2007). Dále hrají M. O’Keefe, T. Wilkinson, S. Pollack, D. Skraastad a další. Režie T. Gilroy (119 min)
(Premiéra)

22:30 Emmanuella 2000 (1/7) (Emmanuelle 2000)
Erotická mini-série (2000)
(Premiéra)

00:05 Omerta I (1/11) (Omerta, la loi du silence)

Šéf montrealské jednotky, která bojuje proti organizovanému zločinu, vyhlásí otevřenou válku místní mafii. Kanadský krimi seriál (1996-1999). Hrají M. Côté, L. Picard, D. Tavarone, C. Michaud, V. Rossi a další. Režie P. Houle. (90 min)
(Premiéra)

00:50 Roxaniny ruce (Les mains de Roxana)

Slavné houslistce po nehodě transplantují nové ruce a neřekli jí, komu patřily. Francouzský krimi film (2012). Hrají S. Testud, M. Sébastian, A. Canovas,
A. Cottis, G. Desarthe a další. Režie Ph. Setbon

02:25 Emmanuella 2000 (1/7) (Emmanuelle 2000)
Erotická mini-série (2000) (90 min)

03:55 Omerta I (1/11) (Omerta, la loi du silence)

Šéf montrealské jednotky, která bojuje proti organizovanému zločinu, vyhlásí otevřenou válku místní mafii. Kanadský krimi seriál (1996-1999). Hrají M. Côté, L. Picard, D. Tavarone, C. Michaud, V. Rossi a další. Režie P. Houle (94 min)

Programový plán: Nedeľa 19.04.2015 Kino Barrandov

06:30 Akce kachna (Hildegarde)

Christopher, Isabel a Jeremy bojují o záchranu svého domácího mazlíčka, kachnu Hildegardu. Ukradli ji lupiči, kteřá vystupují se svou pojízdnou přírodní show! Australský dobrodružný film (2001). Hrají S. Geer, G. Byrnes, D. Hudson a další. Režie Di Drew (85 min)
(Premiéra)

07:55 Kámoš (Buddy)

Kristoffer se stal hvězdou televizního vysílání a jeho život je veřejným tajemstvím… Norská komedie (2003). Hrají N. C. Broch, A. Hennie, P. Tjelta, J. Formoe, H. Giaver a další. Režie M. Tyldum (100 min)
(Premiéra)

09:40 Muž na drátě

Stačilo natáhnout ruku a sebrat kufřík s uloupeným půlmilionem. Brzy se však
v telefonu ozval neznámý hlas, že všechno ví… Český kriminální film (1986). Hrají J. Bartoška, H. Čočková, F. Němec, J. Velda, S. Bartošová a další. Režie J. Matula (83 min)

11:10 Důkaz (Proof)

Gwyneth Paltrow se po smrti otce, geniálního matematika Anthony Hopkinse, obává, zda se na ní nezačínají projevovat příznaky jeho duševní choroby. Jak křehká je hranice mezi šílenstvím a genialitou? Americký film (2004). Dále J. Gyllenhaal, H. Davis, G. Houston a další. Režie J. Madden (95 min)

12:55 Mladí lvi (1/22) (Young Lions)

Ambiciózní tým mladých vyšetřovatelů vymění policejní stanici za práci v terénu. Australský krimi seriál (2002). Hrají A. Dimitriades, A. Davies, T. Long, S. Otto, A. L. Phillips a další
(Premiéra)

13:45 Frank Riva (1/6) Muž odnikud

Osamělý muž s chladnýma očima a tvrdým srdcem – to je policajt Alain Delon. Francouzská minisérie (2003). Dále hrají J. Perrin, M. Darc, S. von Kessel, C. Chevalme, P. Demolon a další. Režie P. Jamain (95 min)
(Premiéra)

15:30 Tenkrát v Alžírsku (Il était une fois dans l’oued)

Cesta francouzské rodiny alžírského původu, která se na léto vrací zpět ke svým kořenům… Francouzská komedie (2005). Hrají J. Courbey, S. A. Agoumi, D. Saracino, K. Testa, M. Berry a další. Režie D. Bensalah (93 min)
(Premiéra)

17:15 Princezna z Malabaru (Malabar Princess)

Osmiletý Tom si zvyká na život u svého dědečka v malé horské vesnici, kde před lety zemřela jeho matka. Je přesvědčený, že stále žije a neustále vymýšlí plány na její záchranu. Francouzský dobrodružný film (2004). Hrají J. Villeret, J.-A. Bigarnet, M. Laroque, C. Brasseur, C. Cornillac a další. Režie G. Legrand (91 min)

19:00 Setkání v Benátkách (Venice)

Italské Benátky, kalifornská Venice Beach a okouzlující David Duchovny… Americký film (1992). Dále hrají H. Jaglom, N. Alard, M. Leo, S. Bertish a další. Režie H. Jaglom (108 min)
(Premiéra)

20:55 Poslední nepřítel (1/5) (The Last Enemy)

Benedict Cumberbatch se stane obětí vládního bezpečnostního systému, který umožňuje sledovat kohokoliv a kdykoliv. Britská minisérie z blízké budoucnosti (2008). Dále hrají A. Marinca, R. Carlyle, E. Birthistle, M. Beesley a další. Režie I. B. MacDonald (84 min)
(Premiéra)

22:25 Emmanuella 2000 (2) (Emmanuelle 2000)
Erotická mini-série (2000)
(Premiéra)

00:00 Omerta I (2) (Omerta, la loi du silence)

Šéf montrealské jednotky, která bojuje proti organizovanému zločinu, vyhlásí otevřenou válku místní mafii. Kanadský krimi seriál (1996-1999). Hrají M. Côté, L. Picard, D. Tavarone, C. Michaud, V. Rossi a další. Režie P. Houle (90 min)
(Premiéra)

00:45 Michael Clayton

Elegantní vyjednavač George Clooney je postaven před největší výzvu své
kariéry. Jeho protihráč nebude používat jen férové prostředky. Americký krimi film (2007). Dále hrají M. O’Keefe, T. Wilkinson, S. Pollack, D. Skraastad a další. Režie T. Gilroy (119 min)

02:45 Omerta I (2) (Omerta, la loi du silence)

Šéf montrealské jednotky, která bojuje proti organizovanému zločinu, vyhlásí otevřenou válku místní mafii. Kanadský krimi seriál (1996-1999). Hrají M. Côté, L. Picard, D. Tavarone, C. Michaud, V. Rossi a další. Režie P. Houle

03:30 Frank Riva (1)

Osamělý muž s chladnýma očima a tvrdým srdcem – to je policajt Alain Delon.
Francouzská minisérie (2003). Dále hrají J. Perrin, M. Darc, S. von Kessel, C. Chevalme, P. Demolon a další. Režie P. Jamain (95 min)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Zbytocny reklamny kanal, ktory neprinesie nic noveho.

  2. Nová DIGI? RiK zrejme časom áno, hoci ho považujem za zlý, nekvalitný a nevhodný kanál pre deti. Obrovský brak. Taký Minimax je kvalitatívne úplne inde, 1000x vhodnejší pre decko. JimJam, Boomerang, Nick Junior, Disney tak isto. No a Kino Barrandov? Ten je asi vylúčený, nakoľko v ponuke tuším nemajú ani hlavný kanál TV Barrandov ako v rýdzo slovenskej službe, ktorá v Česku má iné vlastnícke pozadie, české komerčné kanály ten súhlas na šírenie v oddelenej slovenskej službe nedávajú. Telekomu sa darí v ponuke udržať Novu a Novu Cinema ako testovacie dočasné vysielanie. Som zvedavý, dokedy im to vydrží, keď bude Nova atakovať znova a znova tunajších, aby ju vypli. Dokonca ani ČT nedáva súhlas na všetky kanály – na ČT Déčko/art a ČT sport vôbec nedáva, a komerčné tobôž nie. Takže Kino Barrandov nebude ľahký prípad. Ale ponúkne vôbec niečo, čo ešte nebolo 150x zrecyklované na iných kanáloch za posledných 10-20 rokov? Pri pohľade na program pochybujem.

Komentáre už nie sú povolené.