Reklama

UPC zaraďuje do ponuky Sport1 HD

Spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA dnes zaradila do programovej ponuky UPC DIGITAL športovú stanicu Sport1 HD. Prístup k nej získali automaticky všetci predplatitelia balíčka Basic bez ďalších poplatkov.

Digitálna televízia UPC DIGITAL po tomto rozšírení ponúka spolu už 18 športových televíznych programov z toho šesť z nich je v HD kvalite: Sport1, Sport2, Eurosport, Eurosport2, Slovak Sport.TV 1, Slovak Sport.TV 2, Extreme Sports Channel, AutoMotorSport, Sport5, Spartak TV, Golf Channel, SportM, Sport1 HD, Sport2 HD, Slovak Sport.TV 1 HD, FightBox HD, Eurosport HD a Eurosport2 HD.
Pokračovanie nižšie:


Športové kanály Sport1 HD a Sport2 HD prinesú okrem iného v najbližších troch rokoch divákom prenosy zo závodov Formuly 1. Na výber budú dve audio stopy – slovenská a česká. O komentár pretekov v českom jazyku sa postará Tomáš Richtr a so slovenským komentárom príde Štefan Eisele.

Zaradením stanice SPORT1 HD potvrdzujeme naše úsilie neustále obohacovať programovú ponuku o atraktívny športový obsah v špičkovej kvalite. Som presvedčený, že vysielanie SPORT1 vo vysokom rozlíšení prinesie vynikajúci zážitok všetkým športovým fanúšikom, vrátane exkluzívneho vysielania pretekov Formula 1,“ uviedol generálny riaditeľ spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA Martin Miller.

Mohlo by vás ešte zaujímať