Reklama

Telekom pridal slovenskú audio stopu k programom Sport1 a Sport2

Slovenskú audio stopu si môžu vybrať od dnes na športových programoch Sport1 a Sport2 v štandardnom rozlíšení (SD) už aj zákazníci satelitnej platoformy Magio Sat, ktorú prevádzkuje spoločnosť Slovak Telekom. Podobne sú na tom aj predplatitelia novej DIGI TV, tí však majú prístup len k programu Sport1, keďže Sport2 sa v ponuke novej DIGI TV zatiaľ nenachádza.
Pokračovanie nižšie:


Vďaka novej audio stope si môžu diváci vybrať v akom jazyku budú chcieť sledovať prenosy z Formuly 1. Ak si teda divák vyberie slovenskú audio stopu, bude pozerať prenosy z F1 v slovenskom, ak českú, tak v českom jazyku. Audio stopu je možné zmeniť jednoducho stlačením tlačidla „Audio“ na diaľkovom ovládaní.

Piatkový tréning závodov F1 ako aj sobotnú kvalifikáciu budú môcť vidieť športoví fanúšikovia na stanici Sport1, nedeľné preteky potom na Sport2. O komentár pretekov v českom jazyku sa postará Tomáš Richtr a so slovenským komentárom príde Štefan Eisele.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. dobry den chcem sa opitat kedy chce spolocnost Digi zaradit kanal sport2 do ponuky dakujem..

  2. Telekomáci si fičia na megapopulárnom SD už niekoľko rokov, asi ešte nezaregistrovali, že SD stanice ak majú HD „kópiu“ treba vypínať a nie nám ich tlačiť do hláv, to by som v roku 2015 od najúspešnejšieho (najlepšie zisky majúceho) poskytovateľa považoval za štandard!!!

Komentáre už nie sú povolené.