Reklama

Skylink končí s distribúciou kariet NEXT typu ICE, od apríla budú už len IRDETO

Operátor satelitnej platformy Skylink končí od apríla s distribúciou dekódovacích kariet NEXT typu ICE, ktoré bolo možné používať ako v dekóderoch Cryptoworks, tak aj IRDETO.

Po novom tak bude platforma ponúkať už aj druhú či tretiu kartu do domácnosti typu IRDETO. Pre bezproblémovú funkčnosť karty budú musieť vlastniť zákazníci satelitný prijímač či dekódovací modul s licencovaným dekóderom IRDETO.
Pokračovanie nižšie:


Aj na už odoslané objednávky budeme posielať karty NEXT typu ICE iba do vyčerpania skladových zásob,“ informovala dnes spoločnosť M7 Group.

Karta NEXT je dekódovacia karta určená existujúcim zákazníkom s aktivovaným plateným balíčkom, ktorí chcú sledovať programy Skylinku na dvoch televízoroch nezávisle od seba v rámci jednej domácnosti. Ponuka druhej karty kopíruje materskú kartu a zákazník za druhú kartu NEXT už nemusí platiť zase celú sumu balíčka, ale zaplatí iba jednorázový ročný poplatok. Podľa aktuálneho cenníka je to 44,40 €.

Ku každej materskej karte si môže však zákazník objednať maximálne dve karty Skylink NEXT.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. No zbohom, idú čím ďalej tým viac tú ponuku zúžiť na Irdeto režim, aby si ľudia mohli kupovať moduly alebo certifikované prijímače. Po maďarskom balíčku teraz aj karty Next, čo nasleduje? HD kanály, prémiové kanály? Nič dobré do budúcna nevidím, len stále viac výdavkov prakticky za nič. 🙁

  2. Vsade kde sa diskutuje len vsetci nadavaju na Skylink a ten si pochvaluje ze ma 2 miliony predplatitelov.

  3. 2 miliony kariet ? To je len suchá evidencia aj s kartami neplatnými…platných kariet je sotva polovica

  4. Aj keby to bolo hned 1 milion je to paradne cislo ked minimalne kazdy cvaka 2 euri.

  5. Určite to je parádne číslo a nejaké percento zákazníkov si predpláca aj platené balíčky. Nie väčšina, ale predsalen. Stále sa tie čísla menia, lebo platený balíček sa dá stopnúť / zmeniť / rozšíriť kedykoľvek.

  6. Skylink ma od soboty 21.03. problem s transporderom 12109H 27500 3/4 kde vysielaju Markiza HD,AXN,Film Europe HD,History HD,atd…Signal kolisa obraz kockuje zvuk seka,neda sa to pozerať.Som zvedavy ako budu kompenzovat zakaznikom ktorý maju predplatenu službu baliček Kombi už trojdenný vypadok týchto kanalov.

  7. Skylinku sa už štvrtý den nedarí odstranit chybu s velkým kolísanim signalu na transponderi 12109H 27500 3/4.Zo Skylinku mi potvrdili že na odstraneni poruchy sa intenzivne pracuje.Ale už je to štvrtý den takže to nebude mala porucha.

  8. Nepozorujem tam nič také, čo opisuješ. Signál okolo maxima, žiadne kockovanie ani včera, ani predvčerom, ani predtým som nespozoroval na tých kanáloch.

  9. Veru 12109 frekvencia aj umna problem seka aj slovak sport nie len hd

  10. Pozrel som sa na to teraz, poprcháva, silný vietor: Markíza HD – kvalita signálu stabilne 83-85%, žiadne trhanie v obraze. Slovak Sport: stream tiež plynulý u mňa počas basketbalu. Seká vám to stále, chlapci, alebo len sem-tam?

  11. 12109H mi blbne též už 14 dnů, mám starou Arivu 200, zkusím jiný STR.

  12. mne to blbne na mascom 2600 ale na gosat 7055 je to v poriadku.

  13. Jaromír, na Fergusone? Aj na Fergusone to je v poriadku (A100 / A200). Trošku vám nezahýbal ten silný vietor parabolami, chlapci?

  14. 12109 nejde normálne ani mne vyšše týždna, už som sa s tým hral celý den so všetkým kde môže byt chyba

  15. ja to mam na jednej parabole zapojene.skylink mi potvrdil problémy.

  16. a ešte doplním, že mam linkbox hd a som si od suseda požičal gosat na chviľu, tam to neskakalo

  17. mam to napojene na jednej parabole.skylink mi potvrdil problémy.

  18. dobry den, asi to tu velmi ani nepatri, ale skusim sa popytat. Ak kupim dekodovaci modul Smith Irdeto Smit CI+ mozem do tohoto modulu vlozit aj kartu Plustelka aj kartu Skylink? Aky typ dekodovacieho modulu este takto funguju?

  19. Presne tak, pojde ti v module aj Skylink aj Plustelka. Ale nie obe naraz 🙂

Komentáre už nie sú povolené.