Reklama

Slovenská hudobná televízia musiq1 ukončí vysielanie

Televízia musiq1 má dnes pred sebou posledný deň vysielania. Takýto oznam môžu čítať diváci dnes v spodnej časti obrazovky vo vysielaní slovenskej televízie musiq1, ktorá sa po viac ako šiestich rokoch rozhodla ukončiť svoje vysielanie.

Kanál musiq1 je dostupný u vybraných káblových a IPTV operátorov a to nielen na Slovensku, ale aj v Česku. Vysielanie je tiež šírené nekódovane (FTA) prostredníctvom satelitu Thor 6 (0,8°W) a teda je dostupné aj zákazníkom satelitných platforiem freeSAT, DIGI TV a Magio Sat.
Pokračovanie nižšie:


Je sobota 14. februára 2015 a musiq1 má pred sebou svoj posledný deň. Od svojho vzniku v novembri 2008 odvysielala viac ako 10 000 hodín hudby, z ktorej minimálne 20 percent bolo slovenskej produkcie. Zorganizovala koncertné turné musiq1 cirkus 2008, dve slávnostné odovzdávania cien musiq1 Awadrs (2009 a 2010) a podpísala sa pod také akcie ako Disco TV, Toto je Hip Hop, BeeFree alebo BA City Beats. Počas viac než šiestich rokov na scéne vyprodukovala stovky hodín pôvodnej tvorby a popritom podporovala filmové a hudobné eventy na celom Slovensku. Na českom a slovenskom trhu bola dostupná pre viac ako 2 milióny domácností. Ďakujeme všetkým, ktorí sa podieľali na tom, čo táto televízia vytvorila a ďakujeme všetkým, ktorí nás počas tých rokov sledovali. Posledný hudobný projekt, ktorý musiq1 podporí je koncert Limp Bizkit 9. júna v Bratislave. Definitívnou bodkou v životopise musiq1 bude v sobotu 14. februára krátko pred polnocou videoklip In Search Of od Glendy,“ informuje počas dnešného dňa vo svojom vysielaní musiq1.

musiq1_koniec1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Mne je o veľmi ľuto, hudbu mám rada a obzvlásť Musiq1 predtým MBOX ktorý už nevysiela, prečo je tomu tak, na Slovensku čo je dobré,sa ruší, to nebude tu žiadna slovenská hudobná stanica,hrozné, sme šokovaní je mi to naozaj ľúto a držím všetkým tam palce a prajem veľa šťastia,zo srdca alena

  2. Nejako sa nám tu začína riediť…končí Musiq1,zanikol Slovaksport3-zvyšné dva kanále opustili anténu…

  3. No , nenažratá SOZA chce svoje , reklamu zobrali 5x JOJ, 3x Markíza , miestne MUXy len prežívajú , no politici tvrdia , že naša ekonomika sa zlepšuje , …ale do ich vreciek. Podnikám už 25 rokov , no taký bordel ešte nebol , pomaly tiež by som najradšej zrušil regionálnu telku , ale čo ??? Na ÚP ???

  4. Volakedy chceli vsetci podnikat lebo verili ze zarobia miliony a teraz sa hrnu vsetci do politiky lebo…

  5. Musiq 1 !

    škoda ťa Musiq 1 . Bola si skvelá a kvalitná Hudobná Tv Stanica .
    Bolo skvele aj to , ze si nevisielala Auditextove relácie , nevyzývala si divákov posielat SMS – ky ako ine Tv hudobne stanice . Bolo fajn , ze som si mohol vychutnat v Klude a v Pohode muziku bez rušenia Audiotextu a Sms . škoda , že Musiq 1 nevisielala v DVB – T : Volná Telka , Plustelka . Slovákom stačí asi už len TV hudba tematikou Repete a kadeake ine drnkanice a Tv stanice so svätou tematikou . No , este ze v Plustelke ostali česke Tv – CT 1 a CT 2 ktore su kvalitne a dajú sa pozerat su bez mesačných poplatkov , ostatne je , hm , dalo by sa to povedať , ze aj šmejd . „Musiq 1 – Vráť sa “ , Vráť sa , Vráť sa .

    V “ Dvb – T “ vo volnej telke zrušili Slovak Sport 1 a Slovak Sport 3 nachvílu bola náhrada za Slovak sport 2 . To sa uz tu a teda v DVB – T poriadne spoločnosť Tv zo spoločnostou ktora šírí Tv signál nevie dohodnut . Hm , tu sa uz cez Televizie neda pozerat ani Slovenska hadzana , Futbal , Hokej ,Volejbal Vodne sporty a ani česky Futbal , Hokej . Kde to speje ten Slovenský Národ . Hanba , Fuj .

    Dovidenia .

  6. Musiq 1 !

    Bola si skvelá Hudobná Stanica .

    škoda ťa .

    Vráť sa , Vráť sa , Vráť sa .

  7. Súhlasím, že to bola kedysi štýlová hudobná telka, ale v posledných rokoch úplne stratila kontakt s verejnosťou i s divákmi. Reklamný čas nepredávala vôbec alebo v úplne obmedzenej miere a hudobná dramaturgia spočívala v tom, že si jedinec pri videomixpulte nahádzal svojich lieblingov do aktuálneho playlistu. Nuda to bola ale riadna už v posledných rokoch. Hrací automat bez života, bez tematických klipových blokov, len non-stop štýlovo nezaradené viacmenej neznáme, nezaujímavé klipy. Takto sa to nedá robiť, čudujem sa, že neskončili skôr. I keď uznávam, že The Prodigy, Radiohead a iných alternatívnych interpretov sa odvážili pustiť len oni. Óčko Expres by mohlo byť vhodnou náhradou, keby sa objavil na satelite trebárs.

  8. Kto sa len trocha zaujíma o hudbu ,tomu bude chýbať musiq1 tv.sk kt nevysielala len bezduché popové pesničky,ale aj alternatívnu hudbu pre náročnejších poslucháčov,myslím si,ale na Slovensku zrejme všetko kvalitné zaniká a zostáva len nižšia trieda,ako sa to dá povedať aj o väčšine produkcie rôznych seriálov,kde sa na to berú peniaze? okrem výnimiek-komediál.seriálov.

Komentáre už nie sú povolené.