Reklama

Skylink testuje Food Network v HD kvalite

Do ponuky satelitnej platformy Skylink pribudne vo veľmi blízkej dobe program Food Network v HD kvalite. Operátor spustil technické testy programu už pred niekoľkými dňami, od dnes je dostupný aj pre predplatiteľov. Do akého balíčka bude program zaradený aktuálne zisťujeme.
Pokračovanie nižšie:


Food Network HD má rovnakú programovú ponuku ako SD verzia, ktorá je dostupná v ponuke Skylinku už od júna 2014, líši sa však obrazovou kvalitou. Program prináša nový, svieži prístup ku gastronómii a oslavuje všetko, čo je odvážne, zábavné a inovatívne. Nejedná sa o typický kanál o varení, Food Network ponúka varenie, ktoré vyhráva svetové ceny. Kanál je však dostupný iba v anglickom jazyku.

Pripomeňme, že do ponuky satelitného operátora Skylink pribudne v najbližších dňoch aj nový český kulinársky program Mňam TV, ktorý oficiálne odštartuje 21. februára 2015. O podrobnostiach Vás samozrejme budeme na našom portáli SatelitnáTV.sk informovať.

Technické parametre pre príjem Food Network v HD kvalite:
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 11 914 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 2/3
SR: 29900
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: Food Network CZ
Rozlíšenie: 1920 x 1080
EPG: Áno (anglický jazyk)

V čase písania tejto správy vysielal program nekódovane (FTA) a bez zvuku. Zaujímavosťou je, že aktuálne sa na transpondéri 11 914 MHz nachádzajú dve programové pozície s názvom Food Network CZ. Jedna je samozrejme verzia v SD a druhá v HD kvalite.

food_netw1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Program za ktorý dostávajú peniaze za distribúciu, inak úplne zbytočný a do počtu. Britská verzia je dostupná úplne voľne.

  2. To je jedno aky program hlavne nech maju najviac. 🙂 Odpad ako Edge a kopec dalsich. Cakam co ponukne Mnam.

  3. Vivid TV, AMS HD, Travel Channel HD, EDGE Sport HD, Nat Geo HD, Nat Geo Wild HD, Brava HD, Classica HD, Max-X – všetko ten istý prípad. Peniaze za distribúciu od prevádzkovateľa a následne sprístupnenie pre koncového užívateľa. Ten zoznam kanálov, za ktoré oni dostanú zaplatiť je samozrejme o mnoho dlhší, SPI im tiež platí za distribúciu tých všelijakých úplne od veci brakových „Boxov“. Ale na zozname figuruje celá kopa českých a slovenských komerčných a štátnych kanálov. Za všetko dostávajú peníííze. Aj peníze koncesionárov a daňových poplatníkov SR a ČR.

    Inak, Mňam TV podľa mňa neponúkne vôbec nič naviac, hlavne ak si vezmeme voči čomu… Voči takej Paprike neponúkne asi nič.

Komentáre už nie sú povolené.