Reklama

Boomerang s novým logom, Disney Channel už vysiela vo formáte 16:9

V posledných dňoch došlo k malým zmenám u detských kanálov Boomerang a Disney Channel, ktoré sú dostupné na slovenskom a českom trhu.

Boomerang zmenil začiatkom februára 2015 svoje logo a grafiku. U Disney Channel došlo k zmene vysielacieho formátu zo 4:3 na 16:9. Týka sa to ako českých verzií, ktoré sú dostupné na Slovensku a v Českej republike, tak aj maďarských verzií kanálov.
Pokračovanie nižšie:


Disney Channel prináša vo svojom vysielaní kreslené rozprávky ako aj filmy predovšetkým z produkcie štúdia Walt Disney. Na našom trhu je program dostupný u všetkých operátorov ako platený televízny kanál.

Vo vysielaní detského kanálu Boomerang je možné vidieť známe rozprávky ako napr. Tom & Jerry, Bugs Bunny či Flinstonovci. Kanál je dostupný iba v anglickom jazyku. Zo satelitných platforiem sa nachádza v ponuke Skylinku (balíčky Kombi, Multi HD, Flexi 7, Komplet) a freeSATu (balíček freeSAT plus).

Boomerang-322015-915 1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Aj z Boomerangu sa pomaly vytrácajú tie najlepšie klasické kreslené filmy. Nahrádzajú ich všelijakými novodobými 3D animákmi, a to už neni to pravé, lebo tie bežia aj inde. Už zavedením pásma Cartoonito ten prúd klasických kreslených snímkov z niekdajšieho Cartoon Network pokazili a postupne odstraňovali aj z hlavného pásma. Treba sa pozrieť, čo priniesol tento nový look Boomerangom inde. Skoro tam nenechali nič z pôvodných klasických snímkov. Niektoré európske verzie sa ešte ako-tak držia, napr. na severných verziách som ešte zastihol Jetsonovcov, Dastardly a Muttleyho a podobné snímky, ale na tejto „stredoeurópskej verzii“ ich už musíme hľadať lupou. Ďalší detský kanál do tuctu, čo je škoda. Pričom dnešné deti už zjavne nevyrastajú na tom, na čom predošlá generácia.

  2. Nemôžem si pomôcť ale pôvodne logo má oslovovali viac

Komentáre už nie sú povolené.