Reklama

Slovak Sport.TV 3 ukončí vo štvrtok 15. januára 2015 svoje vysielanie

Prevádzkovateľ športových kanálov Slovak Sport.TV ukončí vo štvrtok 15. januára 2015 vysielanie svojho tretieho programu Slovak Sport.TV 3. Kanál Slovak Sport.TV 3 spustil vysielanie v septembri 2013, vo vysielaní prinášal prevažne domáce športové udalosti. Sledovať ho mohli diváci bezplatne prostredníctvom DVB-T v rámci prvého celoplošného multiplexu, ako aj zákazníci satelitných platforiem DIGI TV, Magio Sat či u ďalších káblových a IPTV operátorov.
Pokračovanie nižšie:


O bezplatný športový kanál Slovak Sport.TV 3 tak prídu aj diváci, ktorí prijímajú signál cez anténu. Po ukončení vysielania by ho však mohol kľudne nahradiť program Slovak Sport.TV 2. „Prebiehajú rozhovory s Towercomom, tak možné to je,“ odpovedal na našu otázku či neplánuje prevádzkovateľ po ukončení svojho tretieho programu šíriť Slovak Sport.TV 2 v DVB-T, generálny riaditeľ spoločnosti Slovak Sport Róbert Greguš.

Na Slovensku je možné okrem Slovak Sport.TV 3 prijímať prostredníctvom DVB-T vysielačov aj program Slovak Sport.TV 1. Ten je však kódovaný systémom Irdeto a dostupný bezplatne všetkých zákazníkom terestriálnej platformy Plustelka.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ani si dnes nevieme predstaviť, akú službu pre nás robia. Mohli by zrušiť komplet TV. Prospelo by to našim očiam, nervom, peňaženke. Horsa do prírody.

  2. V r.2015 ide už o druhú zásadnú zmenu na slovenskom mediálnom trhu.Prvou je štart detského RIK TV.
    Treba povedať,že Slovak sport 3 úspešne nahradil zaniknutú STV3.Prináša mnoho športových prenosov-hlavne z domáceho prostredia.Aj vďaka SS3 sa DVB-T stalo atraktívnejšie.Pevne verím,že SS2 sa bude šíriť aj cez anténu a v plnej miere tak nahradí zanikajúci SS3.
    No a STV sa môže v tichosti hanbiť! Dodnes nesplnila sľub o návrate STV3,ktorá mohla byť aj športová alebo pre deti ako ČT:D/art.

  3. SS2 bude chciet Towercom zaradit jednoznacne do Plustelky.

  4. hlavne po 22.00 prinasaju stanice slovak sport toho strasne vela sportoveho, tie prsnate tety za zenitom nikoho nezujimaju. mohli by ten slovak resp repriza tv sport zrusit uplne. koho zaujimaju reprizy sportovych podujaty v SD kvalite? mna teda nie.

  5. pre ikosk :

    V Plustelke pre SS2 nie je kapacitne miesto, preto tam už nemohla ísť ani TV RiK

  6. 15.1.2015-Slovak Sport3 ukončil vysielanie,v DVB-T ho úspešne nahradil program Slovak Sport2.

Komentáre už nie sú povolené.