Reklama

Film+ HU pre zákazníkov Magio Sat a novej DIGI TV z kapacity Slovak Telekomu

Zákazníci satelitných platforiem Magio Sat a novej DIGI TV prijímajú po novom maďarskú verziu filmového kanálu Film+ HU prostredníctvom satelitu Thor 6 (0,8°W) z frekvencie 12 054 MHz. Jedná sa o kapacitu spoločnosti Slovak Telekom z ktorej vysielajú napr. programy DIGI Sport v štandardnom rozlíšení či HBO, NGC, Nova a iné.
Pokračovanie nižšie:


Kanál sa identifikuje v satelitných prijímačoch ako Film+ HU a je kódovaný systémami Conax a Nagravision (CAIDy: 1882 a 0B1C). Doteraz bol tento program dostupný predplatiteľom Magio Sat a novej DIGI TV zo satelitu Intelsat 10-02 z frekvencie 12 643 MHz. Zákazníci oboch platforiem však zmenu nemuseli ani postrehnúť, keďže programový raster sa im v boxoch aktualizuje automaticky. Nemusia tak riešiť žiadne prelaďovanie.

Predplatitelia novej DIGI TV ako aj Magio Sat majú prístup k maďarskej verzii Film+ iba v prípade, že majú aktivovaný maďarský balíček. Českú verziu ponúkajú obaja operátori už od svojich najnižších balíčkov.

Technické parametre pre príjem Film+ HU:
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 12 054 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Provider: ST
Názov: Film+ HU
EPG: Áno

Program vysiela v štandardnom rozlíšení (SD) a v kompresnom formáte MPEG-4. K dispozícii je iba maďarská audio stopa (AAC).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. No koľkokrát bude ešte Film+ (HU) na tejto družici? To sa nevedia dohodnúť na jednom uplinku? Telenor sa len teší, môže za kapacitu zinkasovať peniažky, i keď niektorý provider by ten-ktorý transpondér pri zdieľaní mohol aj vrátiť. Rumunská DIGI bude pokiaľ viem všetky káblové kanály RTL preberať od UPC. Rumunský uplink asi čoskoro vypne. Žeby sa Telekom nevedel dohodnúť s UPC? Veď už nejaké kanály zdieľajú.

Komentáre už nie sú povolené.