Reklama

Do ponuky mobilnej televízie ANTIK TV GO pribudol slovenský detský kanál RiK

Slovenký detský kanál RiK, ktorý prevádzkuje JOJ Group, môžu sledovať už aj predplatitelia mobilnej televízie ANTIK TV GO od operátora ANTIK Telecom na celom Slovensku. Po Disney Channel a Duck TV tak ANTIK rozšíril ponuku svojej mobilnej televízie už o tretí televízny kanál so zameraním na deti. Cena za programový balíček zostáva bez zmeny (od 2,2 € mesačne).
Pokračovanie nižšie:

RiK ponúka najmladším divákom celodenný program, ktorý je rozdelený do špecifických blokov podľa veku. Pred poludním sú to formáty určené pre deti predškolského veku a popoludní zase program pre deti mladšieho školského veku. V prime time, teda večer, si môže stanicu RiK pozrieť aj celá rodina. Jeho ťažiskovými formátmi sú programy európskej produkcie.

ANTIK TV GO je služba, ktorá umožňuje zákazníkom nielen na mobilných zariadeniach sledovať viac ako 50 televíznych staníc vrátane National Geograpic Channel, Disney Channel, FilmBox či 24 hodinového erotického kanálu Playboy TV. U vybraných slovenských staníc je k dispozícii aj archív vysielania. Zákazník si tak môže pozrieť svoj obľúbený program v čase, ktorý mu bude najviac vyhovovať. Pre sledovanie staníc je potrebné si stiahnuť do svojho zariadenia špeciálnu aplikáciu. Aktuálne je aplikácia dostupná pre užívateľov mobilných zariadení (tablet, smartfón) s operačným systémom iOS na celom Slovensku bez rozdielu akého poskytovateľa internetu využívajú. V prípravách sú ak aplikácie pre Android či Windows Phone.

Náš test služby ANTIK TV GO si môžete prečítať tu.

Mohlo by vás ešte zaujímať