Reklama

VU+ pripravuje pre svoje satelitné prijímače animované menu a XBMC rozhranie [video]

Podľa neoficiálnych informácií pripravuje kórejský výrobca populárnych linuxových prijímačov značky VU+, spoločnosť Marusys, pre svoje vybrané boxy dve nové funkcie a to konkrétne animované menu a XBMC rozhranie.

Na populárnom videoserveri YouTube sa už objavilo aj prvé video ktoré zverejnil tím openATV. Na videu je možné vidieť ako funguje animované menu ako aj XBMC rozhranie. Obe novinky majú byť dostupné pre prijímače Vu+ soloSe, Solo2 a Duo2. Oficiálny termín sprístupnenia nových funkcií pre užívateľov nie je známy.
Pokračovanie nižšie:


Animované menu predstavil ako prvý výrobca prijímačov Dreambox. K dispozícii je už pre všetkých majiteľov nových prijímačov Dreambox DM7080 HD ako aj DM820 HD, ktoré sú už v predaji aj na našom trhu.

Rozhranie XBMC je možné používať na prehrávanie takmer všetkých populárnych multimediálnych audio a video súborov, ako aj prezeranie obrázkov.



Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Staci si stiahnut VTi image V 8.1.0 z 29.12.2014.

    – XBMC available
    – OpenGL-Support for dvbapp2 (animations)
    – Kernel 3.13.5
    – enigma2 (2014-12-29)
    – setup for animation speed
    – additional skin attributes for animations (NoAnimationAfter=“on“ / Animation=“disable“ or „disbale_onhide“ or „disable_onshow“)
    – Skins which are using new skin attributes: AtileHd and MuteSpectator

  2. no osobne
    mam 7025 a duo2 a nezdá sa mi by vo vu nieco kopírovali . A images a pluginov náhras do e2 aké len chces a jedno ci mas vu alebo dream . Mimochodom vu je o nejaký ten kus výkonnejšie cize u mna je top vu

  3. a teraz nech mi niekto povie naco kupovat drahy dreambox ked to iste ma aj vu+.

Komentáre už nie sú povolené.