Reklama

Skylink neplánuje spoplatniť balíček Digital HD zvlášť, o zvýšení Servisného poplatku zatiaľ nie je rozhodnuté

Balíčky Digital a Digital HD budú aj naďalej v ponuke Skylinku dostupné zákazníkom po zaplatení Servisného poplatku. Ich rozdelenie platforma neplánuje ani po utorkovom rozšírení ponuky balíčka Digital HD o šesť nových programov Nova Cinema HD, Fanda HD, Prima Cool HD, JOJ HD, Plus HD a Dajto HD. Navyše od 16. decembra 2014 sa ponuka rozšíri aj o program ČT2 HD, ktorého distribúciu si bude ale zabezpečovať samotná Česká televízia. „Financovanie HD distribúcie je nákladné a samozrejme musíme mať na ňu zdroje. Spoplatnenie balíčka Digital HD zvlášť však neplánujeme,“ uviedol pre náš portál SatelitnáTV.sk člen predstavenstva spoločnosti M7 Group Jaromír Glisník.
Pokračovanie nižšie:


Za nový prenajatý transpondér na satelite Astra 3B (23,5E) zaplatí Skylink niekoľko miliónov eur ročne. Či sa distribúcia nových HD programov za súčasne nastavenú cenu Servisného poplatku platforme oplatí Glisník komentovať nechcel. „Za kúpou nového transpondéra reprezentujúcim mnoho miliónov euro samozrejme stojí podnikateľský zámer. Bližšie komerčné informácie o financovaní HD distribúcie, ako iste pochopíte, zverejňovať nemôžem,“ dodal Glisník.

O tom či sa Servisný poplatok bude v priebehu roka 2015 zvyšovať zatiaľ nechce prevádzkovateľ komentovať. „To nemôžem komentovať, možné to je, avšak zatiaľ nie sme rozhodnutí. A je tiež ale možné, že budúci rok zostane Servisný poplatok bezo zmeny.

Skylink má aktuálne v ponuke už 34 HD programov z toho 12 je dostupný v balíčku Digital HD, ktorý operátor ponúka už od 1,2 € mesačne (v prípade platby cez SIPO či Inkaso z účtu).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Kto iny da 12 HDciek za 1,2 euro mesacne? Ta nech daju za 2 euro. Aj tak budu najlepsi.

  2. Mozete, prosim, zistit, ako to vyzera so zaradenim RIK TV??

  3. Nezabúdalme, že skylink už raz svojich zákazníkov podviedol, keď zaviedol SP a čo budú musieť spraviť ich zákazníci teraz, keď sa začne vysielať v DVB-S2. Znovu budú musieť cvakať za nové prijímače.

  4. Keby ste mali rozum tak si rovno kúpite prijímač ktorý podporuje normy súčasných providerov. Ja mám skylink od leta 2010 a nikdy by som nezmenil poskytovateľa satelitných služieb. Dal som za prijímač v tedy 200€ a viem že mám pokoj na x-rokov.

  5. Pre: Kristiána. Já mám doma DVB-T, takže tých 200 Euro mám navyše. Ale rodičia majú Skylink už dobrých 8 rokov a tým by SD verzie stačili. A ešte jeden príklad podvodu: pred nedávnom si zaplatili balík s Eurosportom 1 a 2. A keď tento rok prešiel Eurosport 2 do DVB-S2, tak tento predplatený kanál stratili.

  6. Vsetci co tu mate Skynhed link ste ***. Taku tv a takych *** aj z ich po-servisnym *** mozem ***. Ak sa clovek u nich ma zaregistrovat tak si idu obe nohy zlamat aby to bolo cim skor, ale ak z nejakych dovodov potrebujete zrusit kartu a platbu cez sipo, tak to budu natahovat az kym sa ta umela karta nerozlozi sama od seba. To radsej ani nejdem komentovat ten dlhy telefonat ktory je na to potrebny aby ste sa vobec prepojili ku tej,na druhom konci telefonu, co to ma na starosti. Ale dost uz bolo radosti, mozete mi vylizat az do kosti…

  7. Kamil, ja mam zase pozitivne skusenosti, bezproblemova preregistracia kariet – zmena majitela, moznost registrovat kartu vymena za inu kartu, ako ta, ku ktorej mi ju zaslali … No vsetko som riesil len cez email.
    Neviem ako platis SIPO, ja platim cez eSipo aplikaciu Slov. posty a tam mam moznost vybrat si, ci zaplatim vsetky polozky, alebo len niektore.

Komentáre už nie sú povolené.