Reklama

Markíza sa dohodla ohľadom šírenia HD staníc už aj s Telekomom

Skupina Markíza a spoločnosť Slovak Telekom, a.s. podpísali trojročnú zmluvu o šírení HD verzií všetkých staníc skupiny Markíza a poskytovaní ďalších digitálnych služieb pre zákazníkov, ako archív a OTT streaming.

Rámcová zmluva platí pre obdobie rokov 2015 – 2017 a oprávňuje Slovak Telekom poskytovať HD verzie staníc Markíza, Doma a Dajto a ponúkať svojim zákazníkom nelineárne služby ako archív vlastnej tvorby skupiny Markíza a možnosť online a mobilného šírenia vysielania.
Pokračovanie nižšie:


Dohodnutá zmluva nám otvára široké možnosti prinášať atraktívny obsah z portfólia Markízy vo vysokom rozlíšení všetkým naším zákazníkom bez ohľadu na to, kde sa nachádzajú a aké zariadenie práve používajú,“ povedal Juraj Bóna, senior manažér pre produktový manažment a marketing spoločnosti Slovak Telekom, a.s.

Sme veľmi radi, že môžeme zabezpečovať vysielanie Markízy v tej najlepšej HD kvalite. Dohoda zároveň potvrdzuje kvalitnú spoluprácu oboch spoločností v mnohých aspektoch ako šírenie programu, online, mobilná komunikácia, reklama a sponzoring,“ dodal Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

Markíza ukončila prechod na HD vysielanie tento december. Spravodajstvo, publicistické magazíny, vlastná tvorba ako Búrlivé víno a Chlapi neplačú, ale aj zahraničné filmy a seriály sú dostupné v plnej HD kvalite.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Tak ďalší „biznis“ Ja a Ty spojený s vydieraním operátorov zrejme nevyšiel.
    Teraz si môžu tú svoju „dohodu“, ktorú uzavreli sami so sebou (Joj – Skylink) strčiť…

  2. Pan senior manazer Juraj Bona mal by si nam prezradit kolko vam dali zato aby ste ten ich HD odpad tlacili do slovenskeho divaka!!!
    Ludia tu chcu seriozne programy (Nat Geo Wild HD, Travel Channel HD, Viasat HD) a nie nejake teleshopove odpady prekladane 12 min. blokmi reklam!!!

Komentáre už nie sú povolené.