Reklama

Antik Telecom spustil oficiálnu webovú stránku svojej novej satelitnej platformy Antik Sat

Košická spoločnosť Antik Telecom dnes spustila oficiálne webové stránky svojej novej satelitnej platformy Antik Sat. Tie sú dostupné na webovej adrese www.antiksat.sk.

V čase písania správy boli na webových stránkach dostupné len skromné informácie a registračný formulár pre samotných záujemcov ako aj distribútorov. Prevádzkovateľ tak podrobnejšie informácie o novej satelitnej platforme drží stále v tajnosti. Mohli by sme sa ich však dozvedieť už v stredu 26. novembra 2014 na tlačovej konferencii. Všetky potrebné informácie Vám samozrejme prinesieme čo najskôr na našom portáli SatelitnaTV.sk.
Pokračovanie nižšie:


Antik Sat má byť konkurenciou doteraz pôsobiacim satelitným platformám Skylink, freeSAT, Magio SAT a DIGI TV, ktoré pôsobia na Slovensku.

Operátor chce zákazníkom ponúknuť niekoľko set-top-boxov vrátane ANTIK TV Home Gateway, ktorý umožní príjem kanálov nielen zo satelitu aj internetu s podporou 4k. Okrem toho chce zaujať aj archívom či internetovými aplikáciami ako YouTube, FunRádio a inými na ktoré sú doteraz zvyknutí užívatelia SmartTVBoxu.

antik_sat_web_m
Ukážka z webovej stránky Antik Sat

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Prvá hybridná satelitná TV na Slovensku? Ešte ani nezačali a už KLAMÚ…. Prvou hybridnou sat. TV je MAGIOSAT, ktorý už cca 4 roky na niektorých svojich boxoch poskytuje okrem sat. príjmu aj príjem programov cez internet (cca 15 regionálnych slovenských programov)….

  2. V Mágiu boli v minulosti regionálky na pozícií , kde o nich nikto nevedel , keď mi po troch rokoch platenia 9,90 Euro zdvihli platbu na 15 Euro , tak som ich poslal do čerta , vrátil som SAT a prešiel na DVB-T , 18 programov zadarmo.
    Sú to proste nenažranci , to im 9,90 nestačilo???? Veď babka sledovala iba RTVS a LUX.

  3. A co moje magio , platim zan 55 eur pekne nie 🙂 najlacnejsie a najlepsie a hlavne najdrahsie !!!

  4. Uvidíme,či dokáže konkurovať Skylinku-cenou.Možno to bude aj konkurencia-alternatíva pre Plustelku.Ponúknuť Československý základ za zaujímavú-atraktívnu cenu…inak,žiaľ bohu.

  5. tom
    25/11/2014 at 21:24

    55€? Maximálna cena za Magio je 25€ (XL balík) + prenájom zariadení. A cena klesá s tým, čím viac služieb od Telekomu využívaš…. Takže ak skutočne platíš 55€, tak je to len tvoj problém, že si nebol zmeniť zmluvu….

  6. Tak tých 55 môže byť reálne poznám takých ktorí platia toľko a ešte viac. Ale tam by malo byť započítané aj Internet + IPTV najvyšší balík a HBO . Ale možno sa mýlim.

  7. Hej aj som taký magor čo platí 53,-€ UPC ale je to aj so 150 tkou internetom plus pevná linka a prenájom CA modulu…čo už…

Komentáre už nie sú povolené.