Reklama

TV8 opäť aj na satelite Thor 6 (0,8°W)

Interaktívna televízia TV8 sa po niekoľkých dňoch opäť objavila aj na satelitnej pozícii Thor (0,8°W), z ktorej pred nejakým časom ukončila svoje vysielanie a pokračovala iba prostredníctvom satelitu Astra 3B (23,5°E) a vybraných káblových a IPTV operátorov.
Pokračovanie nižšie:


Vysielanie je dostupné na satelite Thor 6, frekvencii 11 919 MHz, z ktorej vysiela ešte aj Musiq 1 a niekoľko slovenských rádií ako Rádio Expres, Fun rádio, Best FM či Europa 2. Kanál tak môžu opäť prijímať aj zákazníci satelitnej platformy freeSAT.

V čase písania správy sa však kanál TV 8 nenachádzal v programových rastroch novej DIGI TV a Magio Sat, keďže po prerušení satelitnej distribúcie zo satelitu Thor 6 ho platformy úplne vyradili z ponuky. Po pridaní zo strany prevádzkovateľa do programového rastra tak budú môcť prijímať tento kanál aj zákazníci DIGI TV či Magio Sat.

TV 8 je založená na volaniach a SMS správach od svojich divákov, ktorým ponúka poradenstvo, vedomostné súťaže či veštenie.

Po obnovení vysielania z družice Thor 6 je tak aktuálne TV 8 opäť dostupná nekódovane na satelitoch Astra 3B (23,5°E) a Thor 6 (0,8°W).

Technické parametre pre príjem:
Družica: Thor (0,8°W)
Frekvencia: 11919 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 7/8
SR: 28000
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Kódované: Nie
Názov: TV 8
Provider: Telenor

Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 11 895 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Modulácia: QPSK
Norma: DVB-S
Kódovanie: nie
Provider: M7 Group

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Už na magio sat – e funguje, ale skôr by mohli spustiť balík xl..

Komentáre už nie sú povolené.