Reklama

A + E Networks posilňuje na slovenskom a českom TV trhu

Britská mediálna skupina A + E Networks posilňuje na slovenskom a českom TV trhu vďaka distribučnej spoločnosti Axocom, ktorá bude po novom distribuovať kanály Crime + Investigation a HISTORY, ktoré sú plne lokalizované do českého jazyka.

Oba kanály sa nachádzajú v ponukách operátorov ako UPC Česká republika, UPC Broadband Slovakia či Skylink, Slovak Telekom, Orange, T-Mobile, Itself, Planet A a mnoho ďalších. Okrem A + E Networks zastupuje Axocom na našom trhu aj napr. mediálnu skupinu Viacom.
Pokračovanie nižšie:

Naším cieľom je prichádzať s čo ​​najpestrejšou ponukou pre operátorov, tak aby mohli predstaviť svojim zákazníkom a potenciálnym divákom čo najzaujímavejšie programy. To spĺňajú aj spomínané kanály HISTORY a Crime + Investigation, ktoré svojou edukatívnou zábavnou formou môžu osloviť široké spektrum divákov a tešiť sa stabilnej sledovanosti. Spoluprácu s A + E Networks plánujeme do budúcna rozšíriť o ďalšie kanály špecializované na dokumenty, históriu a vlastné seriály,“ upozornila Erika Luzsicza, riaditeľka spoločnosti Axocom.

Bakori Davis, obchodný viceprezident A + E Networks UK, k spolupráci povedal: „Sme veľmi potešení, že môžeme menovať Axocom naším agentom, ktorý pomáha A + E Networks UK rozšíriť distribúciu nášho portfólia v Českej republike a na Slovensku.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Hlavne ten HISTORY CHANNEL je obrovskym prinosom… Aby kanal, ktory ma v nazve HISTORIU vysielal reality show s prezratymi potetovanymi holohlavymi skladnikmi, to je nonsens… najma ak si clovek pozrie program spred par rokov, kedy naozaj bol tento kanal o historii a to dokonca v dvoch nezavislych SD a HD mutaciach…

  2. Tie všetky „hISTORY“ (schválne s malým „há“) sú málo objektívne v otázkach dejín. Neviem, či ich tvoria čisto „angláni“, ale vyznieva z ich papodaní veľmo skrelene (možno asi mladých ohlúpnu-otupia), napríklad keby nebolo veľkého „uk“, tak by treťoríšiaci zvíťazili vo „WW II“, trošilinku prispeli i Amíci, no Východ sa len zviezol-priživil. Stále a dookola vtĺkajú tie svoje bludy!

Komentáre už nie sú povolené.