Reklama

Antik Telecom chce predstaviť detailnejšie svoju satelitnú platformu do dvoch týždňov

Spoločnosť Antik Telecom, ktorá už niekoľko rokov poskytuje divákom na celom Slovensku bezplatný príjem slovenských a českých programov bez mesačných poplatkov cez SmartTVBox, plánuje predstaviť detailnejšie svoju novú satelitnú platformu už v najbližších týždňoch.

Verím, že do 2 týždňov poskytneme bližšie informácie ohľadom celej satelitnej platformy,“ uviedol pre náš portál SatelitnáTV.sk Vlastimil Lakatoš, vedúci oddelenia IPTV v spoločnosti Antik Telecom.
Pokračovanie nižšie:


V blízkej dobe sa tak dozvieme okrem iného aj z akej satelitnej pozície bude slovenský operátor ponúkať svoje služby, ako aj ceny balíčkov či programovú ponuku, ktorá bude kombinovaná z programov zo satelitu a internetu. Ako už spoločnosť avizovala, pre svoje satelitné služby ponúkne zákazníkom nové set-top boxy ANTIK TV Home Gateway, ktoré umožnia príjem kanálov nielen zo satelitu aj internetu s podporou 4k.

TIP: Antik pripravuje interaktívnu satelitnú televíziu, zákazníkom ponúkne aj box s podporou 4k

Antik_sat_box
ANTIK TV Home Gateway – predný panel
Antik_sat_box_b
ANTIK TV Home Gateway – zadný panel

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Hmm, bude to z pozície Astry 3 (23,5E), zdieľaním programov od spoločnosti M7, t.j. bude to iba nejaký nový virtuálny operátor, ktorý použije tú kapacitu ako napr. T-Mobile Televize v ČR?

  2. Pri tom satelitnom antiku bude možné mať svoj vlastný prijímač?

  3. Antik sa uz skor vyjadril ze to nebude z Astry. Na vlastne boxy mozeme zabudnut.

  4. Antik poskytuje vzdy len svoje boxy, ktore si v podstate aj sam vyraba.

  5. Ak nebudem môcť používať vlastný prijímač, tak ďakujem.

  6. Niekde som cital ze nebudu vyuzivat druzicu kde je Skylink ani UPC. Ked to nebude Astra 23,5 a Thor 0,8W, nebude to ani 19,2E lebo ta je draha. A niekde na Turksat nepojdu. 🙂 Zostava teda Eutelsat 16E, popripade 13E.

  7. No bude to musiet byt fakt zaujimava ponuka aby to slovakov prinutilo tocit s parabolou…..len silny konkurent obstoji oproti skyylinku

  8. Bude to asi pozícia 9e, eutelsat. Neviem ci už , ale na tuto pozíciu majú vypustiť satelit

Komentáre už nie sú povolené.