Reklama

Vydavateľ magazínu SAT&DVB-T je v insolvenčnom konaní

Vydavateľ aktuálne jediného odborného časopisu, spoločnosť AdAm studio, ktorý sa zameriava na oblasť satelitnej a DVB-T techniky, v Česku a na Slovensku je podľa českého živnostenského registra v insolvenčnom konaní. Z toho dôvodu nenašli predplatitelia vo svojich poštových schránkach minulý týždeň ani najnovšie augustové číslo SAT&DVB-T magazínu.
Pokračovanie nižšie:


Podľa neoficiálnych informácií, ktoré sa nám podarilo získať, hľadá v tejto chvíli redakcia časopisu, ako externý subjekt, nového vydavateľa. Ako to však všetko dopadne zatiaľ nie je jasné.

Oficiálne vyjadrenie od redakcie magazínu sa nám do dnešného dňa zatiaľ nepodarilo získať.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Dni tlačených médií sú už spočítané. Kto dá teraz 3 eura za časopis?

  2. Ja si kupujem každý mesiac STEREO & VIDEO a bolo by mi ľúto keby ten časopis skončil. Stojí síce 4,- € ale vôňu čerstvo vytlačeného časopisu spolu s dobrou kávou nikdy žiadny internet nenahradí;-)
    Vývoj sa zastaviť nedá,ja sám vláčim tablet všade so sebou ale tie 4,- éčka mi za tú chvíľu “ nebyť online“ a pritom sa dozvedieť veľa zaujímavého stojí.

  3. Ja ho mám predplatený na rok, tj. asi do 2/2015. Tak hádam vydržia, no neviem koľko vlastne majú predplatiteľov a koľko si ho v stánku kupujú.
    mirec bb má pravdu, ja si tiež rád prečítam články a tak.

  4. Aj ja som ho kedy si kupoval ,ale tych clankov co tam je si precitam aj na internete.Je to uz skor odborny casopis na reklamy.Aj v katolickych novinach je menej reklamy ako v tomto casopise dnes.

Komentáre už nie sú povolené.