Reklama

Skylink odpojil na modrých kartách Cryptoworks už aj programy Českej televízie

Satelitná platforma Skylink pristúpila tento týždeň k ďalšiemu odpájaniu programov na starších dekódovacích kartách Cryptoworks. Konkrétne sa odpájanie dotklo zákazníkov s modrými kartami Cryptoworks, ktoré začínajú číslami 01976 (pozri obrázok nižšie). Na týchto kartách boli odpojené programy verejnoprávnej Českej televízie (ČT1, ČT2 a ČT Sport). Aktuálne tak majitelia týchto modrých dekódovacích kariet, ktoré používajú CAID: 0D70, môžu už len sledovať dva programy verejnoprávnej RTVS – Jednotka a Dvojka.
Pokračovanie nižšie:

V prípade záujmu o ďalšie programy si tak musia užívatelia týchto starších kariet Cryptoworks vymeniť svoju súčasnú dekódovaciu kartu za novú M7 Výmena. Výmenu karty však nezaplatí prevádzkovateľ platformy, ale si ju musí na svoje náklady zakúpiť užívateľ a to aj napriek tomu, že má zaplatený Servisný poplatok. Doporučená malobchodná cena dekódovacej karty je 13,9 € s DPH.

Odpájanie starého systému Cryptoworks sa dotkne do konca tohto roka ešte aj bielych kariet Skylink (CAID: 0D03), CS Link (CAID: 0D0F) a aj novších Irdeto kariet CS Link (CAID: 0666).

_xKarta_CRW_Skylink_z01
Modrá karta Cryptoworks

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. a navyse za tieto ceske programy sa doplacalo zvlast skoro 400 korun vtedy, este mam aj doklad. Hajzlici su to. Vyminat nebudem uz som u konkurencii

  2. Ako ma mozu odpojit ked mam zaplateny ten vypalnicky poplatok do konca roka?

  3. Skylinku neplatiť! Podvody nepodporovať. Keď ľudia prestanú byť naivné ovce Skajlink skrachuje.

Komentáre už nie sú povolené.