Reklama

Na slovenský a český trh expanduje kanál Motorvision HD

Spoločnosť Channels uvádza na český a slovenský trh úplne nový, zábavný, televízny kanál Motorvision HD. Stanica vysiela 24 hodín denne, v HD kvalite. Je zameraná na mladého, moderného diváka, ktorý sa zaujíma o svet auto-moto športu. Informovala dnes o tom marketingová a distribučná spoločnosť Channels.

Cieľom programu Motorvision HD je predovšetkým zábava, preto sa v denných tematických celkoch venuje histórii automobilizmu, najnovším testom, štýlovým, akčným a kaskadérskym šou i pretekom a rallye. Operátorom bude kanál k dispozícii zo satelitnej pozície Eutelsat 9A (9°E).
Pokračovanie nižšie:

Za stanicou stojí skupina MOTORVISION GROUP, ktorá viac ako 20 rokov vyrába rôzne formáty programov zameraných na motorové vozidlá a s nimi súvisiace témy. Oficiálna webová stránka stanice je dostupná na adrese: www.motorvisionsales.com.

Okrem toho spoločnosť Channels posilňuje zastúpenie spoločnosti Scripps Networks International (UK) Ltd (SNI), preto do svojho portfólia zaradila ďalšie tri lifestylové stanice, ktoré vlastní SNI – Fine Living Network, Food Network a Food Network HD. Trojica tematických staníc je dostupná operátorom zo satelitu Telstar 12 (15°W).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. A dalši odpad tak typicke pre skylink….najlacnejšie – odpad to berem , ne?

Komentáre už nie sú povolené.