Reklama

Slovak Sport.TV 3, TV 8 a BBC World News v ponuke novej DIGI TV

Zákazníci satelitnej platformy DIGI TV môžu opäť sledovať už aj športový kanál Slovak Sport.TV 3, ktorý vysiela na satelite Thor 6 (0,8°W), frekvencii 12 053 MHz. Vysielanie je dostupné v kompresnom formáte MPEG-4/SD. V ponuke DIGI TV sa tak nachádzajú opäť všetky tri kanály Slovak Sport.TV z toho jeden je vo vysokom rozlíšení (Slovak Sport.TV 2).

Predplatitelia novej DIGI TV nájdu Slovak Sport.TV 3 v DIGI Boxoch na programovej pozícii číslo 30. Okrem novej DIGI TV bude kanál dostupný aj pre zákazníkov Magio Satu, ktorí už prijímajú ponuku z novej satelitnej pozície.
Pokračovanie nižšie:

Pripomeňme, že Slovak Sport.TV 3 bol dostupný ešte v ponuke starej DIGI TV, pred niekoľkými mesiacmi ho však platforma vyradila dočasne zo svojej ponuky z kapacitných dôvodov.

Okrem športového programu Slovak Sport.TV 3 sa dnes objavila v ponuke DIGI Boxu ešte aj slovenská TV 8 (pozícia 115) a spravodajská BBC World News (116).

Pokiaľ nové stanice v ponuke ešte nemáte je nutné vykonať výrobné nastavenia na vašom DIGI Boxe, alebo nechať satelitný prijímač v StandBy režime približne 10 minút a nový programový raster sa Vám načíta automaticky.

Slovak Sport TV 3-2492013-120 1

Mohlo by vás ešte zaujímať