Reklama

Televízia Z chce spustiť vysielanie v skúšobnom režime zajtra

Novo pripravovaná Televízia Z, ktorej promo vysielanie je dostupné v lokálnych terestriálnych multiplexoch spoločnosti AVIS, spustí svoje vysielanie v skúšobnom režime už zajtra 7. mája o približne 17:58.

Programová štruktúra bude podľa televízie nabiehať postupne, jej finálna podoba sa na obrazovke objaví najneskôr do mesiaca od spustenia skúšobného vysielania.
Pokračovanie nižšie:


Sme nízkonákladová televízia, ktorú zriadilo občianske združenie, nemáme také finančné možnosti, akými disponujú veľké televízne skupiny, alebo verejnoprávny vysielateľ,“ povedal pre náš portál SatelitnáTV.sk programový riaditeľ Ivan Brožík. Ako ďalej dodáva: „V tejto chvíli sa na výrobe a produkcii celej ponuky Televízia Z podieľa iba niekoľko interných zamestnancov a do desať externých spolupracovníkov. Aj preto prichádzame skromne, pokorne a „potichu“, veriac, že divák vyššie uvedené skutočnosti pri porovnávaní vezme v úvahu.

Promo vysielanie Televízie Z môžu naladiť už v týchto chvíľach diváci v lokálnych DVB-T multiplexoch spoločnosti AVIS v mestách Bratislava (32. kanál), Galanta (29.kanál), Trnava (49. kanál) a Nitra (54. kanál). Do budúcnosti by mali pribudnúť aj ďalšie mestá.



Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. na zempline by kazdu chvilu mal odstartovat kanal 48 lokalny mux avis z veziaka V1 v michalovciach

  2. To je odvaha. Rozbehnúť televíznu mašinériu s jedným štúdiom a počtom ľudí 20. To musia byť buď samí profíci alebo ľudia plní božieho entuziazmu.

  3. Celkom sa na to teším a som zvedavý, pretože dnešné televízie sa už nedajú sledovať… Snáď bude táto televízia niečo úplne iné…

Komentáre už nie sú povolené.