Reklama

Skylink upravuje Všeobecné obchodné podmienky, zavádza deaktiváciu karty

Prevádzkovateľ česko-slovenskej satelitnej platformy Skylink, spoločnosť M7 Group S.A., informoval dnes o zmenách podmienok pre užívanie služieb Skylinku s účinnosťou od 1. 7. 2014.

Zmena oproti aktuálne platným VOP spočíva v zavedení termínu „deaktivácia“ karty. Deaktivácia karty znamená vyradenie z databázy kariet, na ktorú sa cez satelit posielajú autorizačné zápisy. K deaktivácii karty môže Skylink pristúpiť po jednom roku od dátumu, kedy bola na príslušnej karte deaktivovaná posledná služba. Týka sa teda výhradne kariet, na ktorých už rok nie sú aktívne žiadne služby.
Pokračovanie nižšie:

PDF verzie nových verzií VOP platných od 1. 7. 2014 nájdu zákazníci na oficiálnej webovej stránke skylink.sk

Okrem VOP dochádza k úprave podmienok aj pre službu služby „DRUHÁ KARTA“

Od 1. 7. 2014 vstúpia do platnosti nové podmienky pre službu DRUHÁ KARTA umožňujúce rozšírenie služieb Skylink na viacerých televízoroch v domácnosti. Doteraz je možné k jednej hlavnej karte objednať iba jednu DRUHÚ KARTU. Od 1. 7. 2014 bude možné využívať službu DRUHÁ KARTA na dvoch televízoroch (teda objednanie jednej alebo dvoch kariet Skylink NEXT). Zároveň budú upravené sadzby a pravidlá pre úhradu služby DRUHÁ KARTA. Ročné predplatné služby DRUHÁ KARTA bude od 1. 7. 2014 predstavovať 44,40 € (teda 3,70 € mesačne). Pre predplatné uhradené pred účinnosťou nového cenníka platia pôvodné ceny.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Pomaly ale isto nas donutia mesacne platit aj za svoj vlastny satelitny prijmac. Je to hamba celemu skylinku ze sa dal do ruk M7. Dvochodcovia si predsa nebudu predplacat ziadny balik raz rocne aby ich nevypli, ked si ani nove stanice nevedia navolit. Zas a znova na to doplati chudobnejsia cast obyvatelstva. Je to smutne. Hamba vam.

  2. ferko… neboj… vela ludi prejde ku konkurencii….

  3. asi j.. sa na cely skylink dam si upc nech idu do p.. aj zo skylinkom !!!!

  4. Hlavne, že keď začínali slubovali bezplatnú telku,…potom blbý servisný poplatok ,a teraz toto! nechápem ako si môžu svojvolne meniť všeobecné podmienky, ved ked ja nepodpíšem nové obchodné podmienky, tak platia staré!no ,ale žijeme v skorumpovanej banánovej republike,…:(

  5. Toto uz nemá zmysel ani komentovať . Presne ako píše Jaro . Najprv kúpite si kartičku a mate vystarane , potom zrazu servisný poplatok , teraz samovolne odpájanie Markíza HD pretože by ste nebodaj s tym mali nejaké výdaje 🙂 Mimochodom karty meníte častejšie Ako ja prijímače takze len toľko k tomu . Skylink offffff navždy . Nejste jediný co poskytuju tieto služby a chamtivosť nieje ideálna vlastnosť a ešte nikdy nikomu sa nevyplatila . Ako čítam tak fanúšikov vam rapídne ubúda a kroky k zmene teda neurobíte . Hold cena za vašu nenazranost 🙂 ešte stale platí známe každá akcia vyvoláva reakciu 🙂 pomaly ďalej zajdes 🙂

  6. Ste to zle pochopily,jadna sa o karty na ktorych nebude aktivovana ziadna sluzba, cize dvochodcovia ktory platia servisny poplatok sa nemusia bat ze ich vypnu.

  7. Plne súhlasím s predchádzajúcimi komentármi,veľa zákazníkov prejde ku konkurencii.

  8. no vy ste trolovia,skylink je nadalej najlacnejsie riesenie prijmu satelitnych programov,nech sa paci magio,digi,upc mesacne od 10€ a viac
    u skylinku na dva roky 34.90???? aky problem?

  9. vies tu ide o to,ze to su ty ludia ktory najprv sa popalia a potom povedia.Skylink ano hovoril ze su bezplatny, ale vyvoj a postupne rozsirovanie kanal donutil ich aj zaviest poplatky.
    Chcete mi povedat ze digi magio a podobne ma menej?
    Sam mam zmluvu s kazdym jednym dodavatelom.
    Takze…
    Freesat zakladne programi stoja 20 eur na mesiac bez set-boxu zo set-boxom mesacne 6eur
    Magio najlacnejsia ponuka mesacne tiez platite,
    ,,NoveDigy´´ ake ceny dali?…
    Plustelka 5.99 mesačne ,ostatne su zatial bezplatne.
    UPC kablovka taktiez mesacne platite 6eur
    takze kto ma najviac programov za 1.2,-€ mesačne cez SIPO pripadne 19.2,-€ ročne alebo 2 rocne 34.90,-?Asi Skylink.
    Ale viece chodte ku konkurenci a uvidite ten nasledovny servis.
    Kazda strana ma dve pohlady, kladnu a zapornu, len vy vsetci vidite len to jedno zapornu :))))

  10. To je nehorázne zvýšenie v prípade druhej karty NEXt z 19 na 44 eur mesačne.. To hraničí s úžerou.. Treba ich začať ignorovať, lenže horšie je to, že u nás sa ani konkurencia nechová lepšie a telekom robí tiež záhadné hara-kiri, takže stále sa čaká na slušného prevádzkovateľa verejno-právnerj televízie, ktorá by mala byť len za konces. poplatok.

  11. Ak poviem niekomu kolko stoji karta Skylink a ze musi mat Skylinksrot tak to nikto nechce. Potom radsej zoberu freesat a prijimac podla vlastneho vyberu, takze takato je uz realita. Kto chce kam, pomozme mu tam…

Komentáre už nie sú povolené.