Reklama

Markíza informuje divákov o nutnom potvrdení sledovania HD programu Skylinku

Televízia Markíza začala dnes informovať priamo vo vysielaní svojich divákov o nutnom potvrdení sledovania svojho programu v HD kvalite operátorovi satelitnej platformy Skylink. „Vážení diváci, ak ste klientmi satelitného operátora Skylink a nechcete prísť o HD vysielanie televízie Markíza, potvrďte, prosím, priamo u operátora (www.skylink.sk) svoj záujem o jeho ďalšie sledovanie. Ďakujeme
Pokračovanie nižšie:

Bez potvrdenia príjmu bude program Markíza HD na zákazníkovej karte Skylink deaktivovaný.

Prevádzkovateľ platformy Skylink sa rozhodol pristúpiť k tomuto kroku z dôvodu technického poplatku, ktorý vyžaduje prevádzkovateľ televízie Markíza od káblových a satelitných operátorov za programy vysielané v HD kvalite. „Vzhľadom k tomu, že Skylink aktuálne poskytuje program Markíza HD v rámci balíčka Digital HD, nie je možné stanoviť počet zákazníkov, ktorí reálne Markízu HD sledujú, uviedla platforma Skylink ešte v apríli tohto roku.

Potvrdenie príjmu kanálu Markíza HD je možné prostredníctvom webového formulára, alebo odoslaním potvrdzujúcej SMS správy na telefónne číslo 7017 (cena SMS je 0,40 € vrátane DPH).

SMS môžu zákazníci posielať v tvare: SKYLINK(medzera)MARKIZAHD(medzera)ČÍSLO VAŠEJ DEKÓDOVACEJ KARTY.

Markiza_HD_info1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Toto je vyslovena drzost od Markizy. V podstate sa miesaju do podnikania inej firmy a nutia ludom nieco, co vo vela pripadoch ani nepotrebuju.

  2. nech idú do p banda jedna tvária sa akoby na ich kanáloch vysielali neviem čo, keď ich náhodou občas sledujem uvažujem či by nemali platiť oni nám za zabitý čas pozerania ich k. Tak nevysielajte v hd vôbec, zostaňte zmrazený v čase a hotovo a potom už na vás ľudia nebudú zvedavý vôbec

  3. Deto,nech idu do riti palovej s ich HD,nech si to platia sami,ešte som nikde vo svete nevidel,žeby pytali peniaze za HD.

  4. Cez webový formulár a potvrdenie e-mailom je bezplatné.

    Len načo tí „géniovia“ vysielajú tento oznam na frekvencii Markíza SD? Masy s SD prijímačmi podľahli panike a znefunkčnili im web. Ak chceli zistiť záujem o vysielanie Markízy v HD rozlíšení, tak týmto dosiahli pravý opak.

  5. Markiza chce prachy za kazdeho divaka co sleduje ich „HD“ program. Cim viac sa ich nahlasi tym viac inkasuje. O nic ine tu nejde.

  6. Re: fajnsmeker
    Áno, samozrejme je to reakcia na poplatok Markízy.
    Lenže takto sa Skylinku nahlásia aj tí, ktorí sledujú Markízu v SD rozlíšení. Takže celý tento cirkus stráca logiku, lebo po tomto ozname už vôbec nezistia, koľkí diváci sledujú Markízu v HD rozlíšení.

  7. Nepozeram ich poriadne ani v normal rozliseni a nieto este v HD.Su to retadri, platit za HD reklamy :DDDDDDDDDDD By mi muselo j.. na hlavu..Nech zrusia celu Narkozu..O nicom…

  8. Takisto ich nepozerám, je to stanica( i so stanicami JaJ) o ničom, či HD alebo SD. Je to jedine ak vysielateľ/-lia stupídnych reklám prešpikový nejakým pofidérnym programom.
    Ja by som odporúčal čo najväčšiemu množstvu divákov sa im na to (o nutnom potvrdení sledovania HD programu Skylinku) vyka(..)šľať!

Komentáre už nie sú povolené.