Reklama

Telekom: Športové kanály Slovak Sport a Digi Sport už nie sú v základnom balíku pre všetkých

Slovenské športové kanály Slovak Sport.TV a Digi Sport už nie sú dostupné od 22. apríla v základných balíkoch platforiem Magio TV a Magio Sat. Pre ďalšie sledovanie Slovak Sport.TV 1, Slovak Sport.TV 2, Slovak Sport.TV 3, Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi LM 1 a Digi LM 2 tak už aktuálne musia mať zákazníci predplatený vybraný balíček.

Do akých balíčkov zaradil Telekom vyššie uvedené kanály?

Zákazníci satelitnej televízie Magio Sat nájdu športové kanály Slovak Sport.TV 1 a Slovak Sport.TV 3 v programovom balíčku Magio M (10 €/mesačne), zvyšných päť športových kanálov je k dispozícii v balíčku Magio L (15 €/mesačne).
Pokračovanie nižšie:

Zákazníci IPTV platformy Magio TV môžu sledovať Slovak Sport.TV 3 už od Základného balíka. Zvyšných šesť kanálov je dostupných v balíku Kanály navyše XL (20 €/mesačne) či v prémiových balíčkoch Športový, poprípade HD Športový (4,19 €/5,99 €) či HD Rodinný + HD športový (6,99 €/9,99 €). Nižšie ceny sú pri viazanosti na 6 mesiacov.

Telekom je jediným operátorom na Slovensku, ktorý poskytuje svojim zákazníkom všetky športové kanály Slovak Sport.TV, vrátane najžiadanejšej dvojky, ktorá vlastní vysielacie práva na anglickú Premier League.

Okrem platforiem Magio TV a Magio Sat môžu sledovať vybrané športové kanály aj zákazníci platformy DIGI TV, ktorú Telekom tiež vlastní.

Mohlo by vás ešte zaujímať