Reklama

Skylink dáva zákazníkom poslednú šancu. Karty Cryptoworks bude možné vymeniť len do augusta

Luxemburská spoločnosť M7 Group, ktorá prevádzkuje satelitné platformy Skylink a CS Link oznámila tento týždeň dátum odpojenia staršieho kódovacieho systému Cryptoworks, ktorý je aktivovaný už len na niektorých programoch z balíčka Digital. K odpájaniu bude dochádzať postupne v priebehu najbližších mesiacov máj a jún, k definitívnemu odpojeniu dôjde 30. júna 2014. Zákazníci si tak do konca júna musia vymeniť svoje staršie karty Cryptoworks pokiaľ budú chcieť sledovať programy aj naďalej bez ohľadu na to či majú, alebo nemajú zaplatený servisný poplatok. Doporučená maloobchodná cena karty M7 Výmena je 13,9 € s DPH. Pokiaľ je na starej karte aktivovaný servisný poplatok, bude po výmene presunutý na novú kartu.
Pokračovanie nižšie:

Okrem odpojenia kódovacieho systému Cryptoworks tiež dôjde aj k postupnému dopredaju dekódovacích kariet Skylink M7 Výmena, ktoré bude možné registrovať len do augusta 2014. Karty Výmena M7 tak už potom nebudú potrebné. „Kariet Výmena M7 je na trhu už len obmedzené množstvo a všetci odberatelia (predajcovia a distribútori) sú o konci výmeny kariet informovaní,“ povedal pre náš portál SatelitnáTV.sk člen predstavenstva spoločnosti M7 Group Jaromír Glisník. Ako ďalej dodáva: „Preto nikto nerobí veľké zásoby. Karty sa jednoducho dopredajú. Keď budú všetky karty vymenené, nebude treba kariet Výmena M7.

Do augusta tak prevádzkovateľ platforiem Skylink a CS Link dáva poslednú šancu zákazníkom, ktorí si ešte nevymenili svoju staršiu kartu Cryptoworks. Potom už tieto karty nebude možné vymeniť.

Ako zistím či mám starú kartu?
Dekódovacie karty CryptoWorks poznáte podľa štrnásťmiestneho sériového čísla, ktoré je umiestené na karte pod čiarovým kódom. Nové karty Irdeto majú toto číslo jedenásťmiestne.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. poslednu šancu nech si skylink da sebe a spamatuje sa…!!!

  2. najprv vecna karta , potom servisny poplatok a teraz uz zase . uz a to zacina normalne srat !! hajzli

Komentáre už nie sú povolené.