Reklama

Prvoaprílový žart RTVS ocenil britský The Guardian

Počítanie ovečiek v nočnom vysielaní RTVS na prvého apríla zaradil britský denník The Guardian medzi najlepšie fóry tohto roka. O priamom prenose z Mlynskej doliny, ktorý trval viac ako 300 minút a Andrej Bičan spolu s ďalšími moderátormi v ňom zrátali 2750 ovečiek, vedia už aj Briti.
Pokračovanie nižšie:


Pri zrode tohto nápadu určite nebolo cieľom dosiahnuť rekordné čísla sledovanosti nočného vysielania. Chceli sme sa priblížiť najmä k mladej generácii, ktorá trávi čas najmä na sociálnych sieťach, vo virtuálnom prostredí. Prvý apríl, ktorý RTVS pripravila, mal obrovský zásah. Informácia o našom vysielaní sa dokonca dostala aj ďaleko za hranice, čo ma nesmierne teší. Prirodzene nejde o stabilný formát, ale o výnimočný počin, ktorý preukázal, že v RTVS nám nechýba aj zmysel pre humor. Ideálna šanca ako to preukázať je práve 1.apríl, už teraz sa teším na budúci rok. “ povedal Václav Mika, generálny riaditeľ RTVS.

Lepsie_spanie

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Na tomto strašiakovi je vidieť ako sa robí kariéra v RedTVS, alebo ako štruktúry môžu spraviť „niečo“ z ničoho, platí to ale vtedy ak patríte týmto štruktúram.

Komentáre už nie sú povolené.