Reklama

Na krátkej návšteve v slovenskej športovej televízii Digi Sport

Pri príležitosti tlačovej konferencie ohľadom novej DIGI TV, ktorá sa konala tento týždeň práve v priestoroch slovenskej športovej televízie DIGI Sport, som mal tú možnosť nahliadnuť aj do zákulisných priestorov tejto našej slovenskej športovej televízie. Vďaka tomu sa s vami môžem podeliť aj o niekoľko fotografií zo zákulisia DIGI Sportu.

DIGI Sport prevádzkuje spoločnosť DIGI Slovakia, aktuálne už dcérska spoločnosť Slovak Telekomu, ktorej sídlo sa nachádza v administratívnom centre na poslednom piatom poschodí na Röntgenovej ulici č. 26 v Bratislave. Celkovo pracuje v spoločnosti približne 60 ľudí, z ktorých väčšina sú mladí ľudia. Pod značkou DIGI Sport vysielajú štyri športové kanály DIGI Sport 1, DIGI Sport 2, DIGI Liga Majstrov 1 a DIGI Liga Majstrov 2. Televízia DIGI Sport 1 odštartovala oficiálne svoje vysielanie 14. augusta 2010. O tri roky neskôr (8. augusta 2013) spustil svoje vysielanie druhý kanál DIGI Sport 2 a o pár dní na to (20. augusta 2013) aj dva špeciálne kanály DIGI Liga Majstrov 1 a DIGI Liga Majstrov 2, ktoré vysielajú len počas prenosov Ligy majstrov UEFA. Počas hracieho dňa Ligy Majstrov tak aj vďaka týmto špeciálnym kanálom prinesú kanály DIGI Sport až tri naživo vysielané zápasy z tejto európskej futbalovej súťaže.
Pokračovanie nižšie:

Športové kanály DIGI Sport sú dostupné slovenským divákom iba pre zákazníkov satelitnej a káblovej televízie DIGI TV, ako aj zákazníkom IPTV Magio či satelitnej platformy Magio Sat. Vo svojom vysielaní ponúkajú všetkým športovým priaznivcom okrem prenosov z futbalovej Serie A, Ligue 1, Copa Libertadores, Campeonato Brasileiro, Ligy Majstrov UEFA či domácej Corgoň ligy aj vlastné programy, medzi ktoré patrí napr. každý pracovný deň vysielaný 60 minútový program s názvom MIX Zóna, v ktorom sa diváci dozvedia nielen všetky novinky zo sveta športu, ale aj zaujímavé informácie zo zákulisia. Pre všetkých priaznivcov Corgoň ligy je zase určená relácia Z ofsajdu, tenisový fanatici určite nevynechajú jedenkrát do mesiaca reláciu s názvom Jastrabie oko.

DIGI_Sport_z6DIGI_Sport_z5DIGI_Sport_z4DIGI_Sport_z3DIGI_Sport_z2DIGI_Sport_z1

Mohlo by vás ešte zaujímať